Oops ;)

Idag har jag tagit det mest lugnt. Badat och kikat film och sånt. Har nyss fixat klart i rummet , eller aa , jag är inte riktigt klar eftersom jag aldrig blir nöjd. Men sånt är väl livet ibland :P haha . Skulle vilja ha en stor villa för mig själv , då kanske jag skulle kunna bli nöjd med möbleringen osv.

Imorgon bär det av till Karlskoga :D Jag och Vicki gör sällskap dit . Hälsar på Cissi m fam  och så :D  Ska bli kul att få träffa dom små nykomlingarna :D  Dvs , kattungarna som kom för ca 5 veckor sen :)  När jag varit där ett tag går jag och möter älsklingen och sen åker vi hem till honom och myser och går ut och går (A) haha .  Stannar där tills på måndag  , då åker vi hit båda två så han får se hur jag bor :D Senare på måndag ska vi hem till Tings gudmor och umgås med Ting. Äta gott och ha det riktigt mysigt :D Ser verkligen fram emot det. Sen sover vi kvar där också :)

Nu funderar jag på om jag ska fixa nå att äta , är så hungrig. Inte ätit så himlans mycket dom senaste dagarna.
Ha det bra. Vi hörs senare/imorgon :D

PussPuss  :*

// Ulleh



Tisdag & Idag

Tisdag: Idag har jag mest tagit det lugnt. Blev väckt av Vicki vid halv elva tror jag det var. Satte mig vid datan sen duschade jag. Gick till affären och handlade mat och ERERGIDRYCK<3 haha xD  och även lite gottigottgott =) For hem och fixade maten , potatisgratäng och kyckling. Det var MUMS ! :D   Sen blev det att kika film och äta och sen kl 20.00 satte jag mig framför tv:n. Såg Paris Hilton , my new bff , som alltid på tisdagar :P  Efter det har jag bara setat vid datorn och tagit det lugnt. Kikat film osv.  Btw så var det en jävligt bra dag idag . Jag och Adam blev tillsammans :D <3

Idag : Sitter ju här just nu . Ska snart kika klart på en film sen får jag se om jag är trött eller ej. Ska till barnmorskan idag igen sen hem och städa , tvätta och troligtvis möblera om. Känner att det behövs göras :D Ska väl passa på att rensa bland kläderna jag har här uppe också . Se vad jag behöver ha och vad jag kan göra mig av med.

Saknar min Adam så jävla mkt , längtar tills vi ses igen . Det blir nog till helgen :D Sen åker han nog med mig hem på Måndag :) Massa mysigt :D  Hoppas på bra väder så man kan bada mer och vara ute i den härliga naturen mera (A).
Jag älskar dig Adam , jag menar det ! <3

Hare gött !
Ciao :*

//Ulleh



Onsdag-Måndag

Var ju ett tag sen jag skrev nu. Hade ingen lust att blogga , konstigt nog. Men nu ska jag berätta hur jag haft det iaf :)

Onsdag: Vaknade vid elva , duschade och sånt sen tog jag bussen ner till stationen och tog tåget till Örebro 16.08 och sen bytte jag till buss där. Adam mötte mig vid busshållsplatsen vid honom :) Vi gick in och la oss i sängen och mös och sen gick vi ut ett litet tag. Satte oss nere vid vattnet blandannat :) Sen gick vi in och hade det mysigt ;) haha xD


Torsdag: Minns inte riktigt vad vi gjorde idag faktiskt. Tror vi kikade film och sen åt vi med hans "familj" , det var trevligt iaf :)

Fredag : Åkte in till Örebro med Adams syster och hennes kille. Var in på Stadium outlet , dom shoppade lite :) Adam köpte en ursnygg Puma tröjja :D  Efter Örebro åkte vi hem och lämnade sakerna och hämtade upp deras mor och sen åkte vi in till Karlskoga och åt på Hjulet. Riktigt god kebab pizza där faktiskt =) Sen drog vi hem och det blev film och massa mys :) Och sen blev det ett natt domm klockan tre på natten haha och sen hem å duschade och sen blev det sängen och jaa .. ;)

Lördag : Vi vaknade vid två har jag för mig. Fixade oss lite och strax efter fem tog vi bussen in till Karlskoga och åt på donken. Massa mums :D Och sedan blev det bio. Ice age 3 :D Den va grymt rolig faktiskt :O haha . En film jag rekomenderar faktiskt :) Efter filmen gick vi till busstationen och väntade i ca en och en halv timme på bussen :P haha .
Sen massa mys när vi väl var hemma :)

Söndag: Vaknade vid tre , fixade käk och glodde film. Sen mös vi lite innan jag skulle åka hem . Tio i åtta hoppade jag in i Johans bil , han och Angelica skulle på bio i Örebro så jag åkte med dom in dit. Satt och väntade på tåget i drygt en timme eftersom det var försenat. Spöregnade när jag klev av tåget i Västerås så det blev att gå fort till bussen. Hann precis med den :) Var väldigt jobbigt att behöva säga hejdå till Adam efter 5 underbara dagar tillsammans :(

Måndag: Vaknade vid tjugo i elva. Ringe barnmorskan för att få reda på mitt provsvar men dom hade ej fått det så skulle ringa imorgon ist. Var och handlade lite mat och fixade det. Åt och kikade på fim. Finding Amanda blev det. Helt okey faktiskt :)   Ska sanrt till affären med pappa Lazze och sen fixa mat tills mamma kommer hem ochsen kika på en ny film. Van Wilder Freshman Year blir det :D Älskar Van Wilder filmerna , iaf dom tidigare :D Denna är ju ny så kan ej säga om den e bra eller ej ännu :P Men jag skriver troligtvis mer ikväll och berättar hur den var :D 
 
Ska ta och kila iväg med pappsen nu. Ha det gött :D

Puss :*

//Ulleh


 


Onsdag :D

Har precis kommit ut ur duschen , var riktigt skönt. Älskar att känna mig fräcsh (stavning?) haha xD
Ska äta nå sen fixa mig lite och sen packa klart , eller aa datan åker ju ner sist , den ska minsann med denna gång :P Ska försöka ta lite kort denna gång också som jag kan visa för er om ni nu e intresserade ;)
Neh ska ta å äta nu. Skriver troligtvis mer senare idag :)  Mobilen lever ppl !

Ha det gött !
Puss :*

//Ulleh

uppdatering

Var ju till bm och och testade mig . Var inte gravid :)  Rätt skönt att veta att man ej är det för vill att ungen ska ha en pappa som ställer upp och hjälper till. Men vill samtidigt ha barn. Jag känner att jag vill vara en ung mamma , helst fått mitt första innan jag fyllt 25. dvs att jag har 4 år på mig :) Så Adam , tur att vi sa vara i några dar nu så vi har tid på oss (A) . haha Neh jag ska inte skrämmas ;)

Sitter här med Ting nu :) Längesen vi umgåddes nu faktiskt . Eller aa , power meet senast men ändå xD haha
Trött är jag också . Men ska ta och börja packa snart faktiskt . Så jag har det mesta gjort. Sen imorgon ses vi bejbi :D :D YaaaY !!

Nu ska jag sluta skriva. Kanske skriver mer senare , vem vet ;) haha

Puss !


//Ulleh

BM

Hejsan!

Blir barnmorskan idag men kanske inget graviditetstest =/ Det visar sig där , hon vet iaf om att jag har mens.
Ha precis duschat så nu sitter jag mest å väntar på att tiden ska gå. Ska försöka äta något snart iaf. Å dricka massa vatten så jag blir kissnödig xD haha .

Jag skriver mer när jag kommer hem från bm.

Puss & kram !

//Ulleh

14/7-09

Idag ska jag ju till barnmorskan , eller aa , jag har fått min mens nu så ska upp tidigt å ringa till henne och fråga om jag ska komma iaf eller om vi ska skjuta upp det. Hoppas faktiskt på att den försvinner under natten för vill verkligen göra testen nu !  Vill veta om man ska börja planera för framtiden eller om man ska fortsätta ta dagen som den kommer.

Imorgon åker jag till min bebis :) YAAY !! som jag längtat ! Ska bli så himla , himla mysigt. Får ej glömma badkläderna !!  haha xD

jaja , förutom barnmorskan så ska jag tvätta idag. Å städa lite ska jag försöka med faktiskt. Känner mig dock så lat , eller aa , egentligen inte , för jag har typ spring i benen. Vill ut å gå , gågågå , haha men tråkigt att gå ensam :/  Alla är lata och ej orkar följa med ju :P Nu sitter jag här och jäspar och är hungrig igen :O Ska väl ta något att äta å sen sova typ. haha nerrå , äta och glo film kanske . Det låter som en bra ide :D

Ha det gött !! Puss :*

//Ulleh


Bilden tagen av bejbi första gången vi träffades :) <3

=)



Gjorde om denna nyss. Har lite tråkigt så här mitt i natten å orkar ej krångla med photoshop så då blire picnik.com ist :) Går att göra rätt najs bilder där också faktiskt . Gillade dock den förra bättre :P
Ska väl sova om ett tag.
Saknar Adam sjukt jävla mycket just nu. Saknar han annars också men just nu saknar jag ha extra mycket. Åker iaf till honom på onsdag :D Och stannar där till söndag så vi hinner umgås riktigt mkt och massa mys ska det bli :)

Puss !

                                                                                                                                                                                             //Ulleh

12 Juli 2009

Morrn morrn , eller ska man säga goddag? ;) haha

Vacknade för nån timme sen  , sitter och lyssnar på musik och pratar med folk på msn å skriver här just nu. Har verkligen börjat känt att jag måste skriva på bloggen. ara mer aktiv liksom. Var ju vädigt dålig på et tdigare :/ men nu har det blivit bättre och hoppas på fler läsare :)  Ska börja sälja lite saker hade jag tänkt så kommer väl ut annonser här blandannat :D

Vad händer idag då?  Har faktiskt ingen aning. Tror faktiskt jag ska göra lite nytta hemma. Städa och så. Känns som om det är dags för det. Sen vill jag möblera om , men har ej så stor plats att möblera på så det e nog ingen ide att ens försöka :P

Har bestämt mig för att jag ska pierca läppen också. Å sen blir det tatuering efter sommaren. Om nån känner nån duktig och inte allt för dyr tatuerare så lägg gärna in en kommentar så jag vet , gärna msn till dig så man kan prata mer där.

jaja , nu ska jag göra nå annat , vet dock inte vad men det visar la sig xD haha

Puss & kram

// Ulleh


: )

Sitter här och är hungrig igen fast jag precis ätit :S På tisdag ska jag till barnmorskan kl 13.30 , hoppas på ett bra svar iaf, på båda testen ..   Mamma och Vicki åkte ner till Karlskoga och hlsar på idag. Dom kommer hem ikväll. Får se vad som sker idag faktiskt. Är mest trött just nu. Men skulle vilja träffa Ting faktiskt. Var ett tag sen å sen kan det vara skönt att prata med någon som är i samma sist som man själv kanske är. Ska vl starta nån film eller spela lite snart. Ta ett bad ska jag nog iaf göra .  

Talar iaf om på tisdag hur det gick hos barnmorskan :)

Saknar min bejbi Adam massa jätte mycket. Vill ha dig här <3

XOXO 

                         
//Ulleh




Jag på pendeltåget från Sthlm C till Upplands väsby den 2a Maj . Sleten efter en heldag på Grönan   <3 
                                                                                    

Pic



Blev mycket nöjd med bilden :)
Redigerad hos picnik.com

gratisgodis.se

Bli medlem och få gratis godis vettja :D

http://www.gratisgodis.se/?r=292928

Jätte bra sida för oss godis älskare :)



Puss :*

//Ulleh

"Dagens aktiviteter"

Vaknade runt tolv. Kontaktade Jenny på en gång och bestämde att vi skulle åka ner på stan.
Tog bussen en timme senare och träffade henne vid centralen. Vi gick till skatteverket och fixade ett papper som jag behövde och sedan träffade vi Basse lite snabbt. Sen skulle vi gå till nordea och då fick vi se en kaxig and. haha kl vare tyckte jag xD   aja , vi gick iaf till nordea så jag kunde sätta in pengar på mitt konto oc samtidigt skriva ut 2 papper där som jag behövde. Sen drog vi upp till soc så jag kunde lämna papprerna och sen gick vi runt på stan å letade grejer till hennes mamma. Hon köpte lite olika saker men mer ska det bli :) . Drog till donken och sedan tog vi bussen hem. La mig ner för att vila när jag kom hem och vaknade nyss xD SKÖNT !!
Nu blir det att kika film och så kan jag tro.

Pöss !


// Ulleh

tor-mån

Torsdag: Fixade mig och drog ner på stan med Vicki och mötte Ting , Jenny , Helena och Emelie . Drog till systemet och inhandlade lite alkohol och sedan drog vi oss ner mot löga och power meet. Var galet varmt :O Lite folk kom och hälsade på oss och efter några timmar gick vi vidare. Träffade folk och satt med dom ett tag. Åt , och sen gick jag , Jenny och Vicki och letade efter någon att åka med. Men vi hittade ingen bra. Vi träffade på 2 killar som bjöd oss på öl iaf (A) haha . Sen mötte vi Basse och drog hem. Gick väl barfota den mesta tiden . haha så jävla ont hade jag i mina fötter.


Fredag: Drog ner till power meet med Jenny. Drog till donken och köpte mat och sen satte vi oss vid fontänen och åt och väntade på Ting. Sen blev det donken igen för Ting skulle köpa mat. Sen drog vi ner mot löga , träffade folk och kikade på bilar. Senare gick jag och Jenny och kikade efter nån att åka med. Vi hamnade i en van med trevligt folk och fick alkohol gratis :D  Var väl trevligt eftersom det spöregnade ute. Men tillslut bestämde vi oss för att kliva ur och traska till cyklarna och åka hem. Blöt var man när man väl var hemma. haha


Lördag: Blev att bara vara hemma idag , folk tjatade på att jag skulle komma ner på power meet men hade verkligen ingen ork och sen var inte vädret så lockande heller. Såg på film och sånt ist. Trevligt vare iaf ändå xD 


Söndag: Gick upp kl 10.00 . Hoppade in i duschen , sen fixade jag till mig och käkade frulle och sånt. Sen blev det att hoppa på bussen ner till centralen och byta till tåg . Tåget mot örebro och Adam :D   Väl framme i Örebro så möttes jag upp av Adam och hans mor och vi hoppade in i bilen och for till affären och sedan hem till dom. Låg i sängen och bara mös å sånt :)   Sov även kvar där en natt =)


Måndag: Vaknade upp bredvid bejbi och det kändes riktigt bra. Käkade lite mat å sånt. Låg i sängen å bara myste igen och sen var klockan så mkt att jag var tvungen att åka hem :(  Tråkigt och sorgligt tycker jag :/ . Men vi ses nog snart igen :D    Gick faktiskt hem från centralen här i Västerås så lite stolt blev jag allt (A) Slocknade rätt tidigt xD haha  . Ovanligt faktiskt :O


Idag: Vaknade runt ett , satte mig vid datan. Har nyss kokat 4 ägg och ätit dom , MUMS !! Ska väl glo film och så snart och sen kl 20.00 blir det att kika på tv :D Paris Hilton, my new bff är det ju såklart :D  JAG ÄLSKAR`T !

Puss på er :*                                     
                                                                                                                                                                 

  • // Ulleh

RSS 2.0