Morsning

Blev sent igår , haha eller tidigt idag kanske?  Låg och kollade på Hundtricket på tv som böjade 00.45 och sen började jag och Jocke porra oss , vi förflyttade oss till sängen och hade underbart sex (A) haha . Efter det la vi oss i soffan och kollade på film på datorn. Men när klockan var 04.50 så gick jag och la mig i sängen och slockna rätt fort. Men vaknade när Jocke kom och la sig så vi låg och kramades en stund. Han va lite ledsen fö idag är det ingen rolig dag fö honom :( Stackarn. Jag förstår honom verkligen. Den 17 Feb kommer vi väl båda störtgrina , får se om vi kan ses då och trösta varandra.

Ska kanske följa med och bowla idag och sen följa med på hockey. Var sjukt längesen jag var på hockey nu :O Bowla var också ett tag sen. Får se om jag följer med Jocke m.fl eller om jag blir hemma. Mår väldigt illa och börjar bli förkyld.  Mår illa varje morgon , gravid kanske ? Neh men det tror jag inte , jag går nog bara upp fö tidigt tycker min kropp (A)

Puss !



hahahaha så jääävla söt ! Me lajk jooo <3

Godmorgon

Har sovit i nästan 12 timmar :O  Somnade tydligen i soffan igår runt 23 tiden. Sen vaknade jag runt 02.00 , då gick jag på toa , drack vatten , rökte och sen kollade jag lite på tv och sen gick jag och la mig i sängen och somnade nästan på en gång. Vaknade nog när Jocke kom och la sig i morse men somnade om och vaknade för ca 30 min sen. Skulle kunna sova mer men nej , det är inte bra att sova för mycket för man blir bara tröttare då.
Idag blir det en lugn dag kan jag tro. Ska städa lite eftersom jag inte orkade göra allt igår. Sen blir det Minuten kl 20.00 på SVT 1 ikväll :) Älskar det programmet  , sen kan det ju hända att man ser mig där också ;)  Åh vill ha pengar så jag kan köpa ny cam och en kamera ! Puss !



Bild från i fredags. Lina och jag :)

Gårdagen

Jadu , vad ska man säga? Haha. Vissa gjorde nog bort sig igår och har ångest idag. Men inte jag inte :D Jag gör inge dumt faktiskt (A) höhö. Nej men igår så kom flickorna hem hit och vi korkade upp , alla började bli lite smådragna och det var dags att gå ut till bussen. Tror nog nästan att busschaffören ville strypa oss xD Satt och sjung och härja satan på vägen in till stan. Mötte upp Lina och sen träffade jag Jocke snabbt också :) Fick pussas lite innan krogen och så fick jag cigg xD Sen pussades vi lite till och sa hejdå , för stunden. Gick in på Konrad och ja , vad ska man säga. Kul men alla jag var med försvann titt som tätt så jag sprang runt som ett yrväder och letade och dansade för mig själv. Dansade med Dj Hannes en sväng också xD haha. Lilla lilla Johannes ! Han e rolig han :) Tillslut hittade jag någon av dom jag kände haha xD Klockan blev 01.40 och Jocke skrev att han hoppade av bussen. Då fick jag springa och leta efter Ting eftersom jag hade hennes garderobskort. Sprang 3 varv och hittade henne inte. När jag väl var inne på det fjärde , då minsann hittade jag henne. Och fick reda på var hon hade varit och vad hon gjort . Hahhaha jadu Ting , hur känns det idag egentligen? =)  Gick ut och mötte Jocke , vi gick till Musses och köpte bussbiljett och sen ner till bussen. Jag var tvungen att sätta mig för hade så sjukt ont i fötterna. Sen kom bussen , och jag träffade på ett gammalt one night stand , han heter Jocke han med xD haha Eller aa , kallas , enligt mig iaf xD Alla hette/kallades Jocke igår vafan :S Helt sjukt ! Det måste betyda något , men vad? Jaja , när vi kom hem så kikade vi på tv och mös lite. Jag åt 2 hårda mackor med falukorv på och sen gick jag och la mig xD Slocknade nog nästan direkt för minns inte att Jocke kom och la sig xD


Sa ju att ni kanske skulle få se före och efter bild igår , här kommer det ! :D

Före:





Efter:






Blev inte så mkt alkohol igår här hemma men lite iaf




Puss !

Fredag , äntligen ! :D

Godmorgon. Har nyligen vaknat men är taggad som satan :D Vi flickor kikar en feeet utgång ikväll ! (Y)
Ska snart börja dunka musik och plocka undan det sista/diska , duscha och sen snygga till mig. Sen kommer flickorna hit på förkrök och sen tar vi bussen ner till stan och intar Konrad ! :D Ska bli riktigt kul , hoppas bara att Sara ska med , igår hado hon gått och blivit jätte förkyld , stackarn :( Men jag hoppas hon mår bättre idag , visar sig när jag hör nå från henne. Ska se om jag kan ta någon för och efter bild idag , med min sugiga mobilkamera :( Suck :/  När ska mina pengar komma så jag kan köpa en ordentlig kamera?

Puss !

Foodtime

Nu ska jag ta och äta lite hård macka med falukorv på. Sen funderar jag på att gå ut och gå en sväng. Det är ju faktisk fint väder ute idag:)  Skulle vilja ta mig ut till Björnö och gå något av spåren där någon dag också. Helst milen. Någon som skulle vilja följa med ? :)  

:P

God morgon , eller ja , blir väl god dag xD
Har nyss vaknat. Ska nog snart börja dunka musik och städa. Blir förkrök här imorgon innan vi flickor drar vidare ut på krogen. Blir Konrad (Y) Jenny och Sara ska firas lite i efterskott och vi bestämde oss för att bara vara tjejer. Iaf tills vi kommer till krogen , för där vet man ju aldrig vilka man möter. Ska även springa ner till tvättstugan och se om det finns någon tvätt tid idag så man kan tvätta lite. Skulle behövas.

Någon som kan sponsra mig med en bra kamera (A) Skulle behövas så jag kan ta nya fina bilder ist för att bara kunna använda min sugiga mobil kamera på 3 mp xD hahaha.

Puss från lilla söta mig ;)



Funderar på att göra denna tatuering , precis som Shan "the man" Atci . Vad tycker ni (frågetecken) 
(Så drygt , går inte att göra frågetecken eller att kopiera ett :( )

Natti

Precis kommit hem. Jocke och Ozzy hämtade mig och vi åkte till macken och köpte cigg och sen åkte vi till Donken och åt chees burgare :) Sen tog vi en sväng runt stan och sen till macken igen och köpte cola till Ting och  sen skjutsade dom hem mig. Nu är det torsdag och idag börjar Sveriges värsta bilförare och Svensk maffia =)
Ska bli intressant. Får se vad mer som händer men det lär ni få veta senare idag. Nu ska jag kika lite på facebook , Ulrika Fridlund heter jag där för er som är sugna på att lägga till mig (A) Höhö , och sen ska jag dejta kuddarna och täcket.

Nattinatti ! puss <3


Robban , Alex , Ting och Jag
Haha detta var första bilden jag la upp här på bloggen. Robban , Alex , Ting och jag - visst är vi snygga ? ;)

Onsdag

Nu har Jocke åkt :(  Får se om han kommer hit och sover här inatt också eller om han bara kommer förbi en stund eller inte alls. Har nyss ätit lite mat. Och ska kolla på Glee nu :) Så himlans bra serie tycker jag! Tihi.
Vi hörs senare.Puss !


Tisdag

Wohooo ! Jag är överlycklig ! Jocke kom hit inatt trots att han va sjuk :) Han åkte hit med Mini och Ting när dom ändå var i stan :)   Vi käkade ju mat från mc donalds (donken) och sen såg vi på The nun. Det var helt okej faktiskt , men har sätt läskigare filmer ;)

Just nu ligger Jocke och sover så sött och jag är barnvakt. Funderar på och fixa mat men vet inte om jag orkar laga mat :O haha , att man kan vara så lat ibland. Får se vad som händer mer idag. Ska väl se några avsnitt till av Glee och sen kanske börja kika på The walking dead , sägs att den serien ska vara grymt bra, någon som sett den och kan tala om vad just ni tycker? =) 



Saknar älskade Skrutten , får snart ta och åka till Arboga ,
hem till mamma och hälsa på så jag får gosa med honom <3

Puss !


Design

Funderar på att skaffa ny design här på bloggen , vad tycker ni? Gillar ni min nuvarande eller har ni börjat tröttna på den?

Idag har jag inte gjort särskilt mycke. Bara tagit det lugnt och kikat på Glee och sen på tv. Snart kommer Mini och hämtar Ting och dom åker till donken och köper mat och sen kommer dom hit och vi ska äta och spela Skippo och sen se på The nun , hoppas att den är bra.

Vill umgås med Jocke men han är sjuk :(  Stackarn . Krya på dig gubben<3





Joakim , jag tycker om dig väldigt mycket och det vet du. Andra märker nog också det annars måste dom vara blinda. Du är underbar från topp till tå , inifrån och ut. En riktigt gentleman , du ställer upp för mig så som ingen annan gjort förut. Du behandlar mig med respekt och även kärlek. Jag kan inte säga att jag älskar dig för vi har bara kännt varandra lite mer än en månad men jag tycker om dig , riktigt mycke. <3 // Ulleh


Måndag

Ja , i lördags var det ju kalas som ni vet. Glömde skriva att Mini och hennes mamma var här också :D Och deras hund , såå söt !     Runt 23.00 tiden i lördags blev jag hämtad av Jocke. VI åkte och tankade och sen åkte vi till Sthlm , var framme vid Sthlm central 00.14. Vi skulle hämta Ozzy där. Jag pratade med Voniz och hon satt på en bar på Söder så hon kom till centralen och vi sprang till donken så vi kunde pissa och köpa chees burgare , mums , men snart äre slut på sånt skräp :)  När vi kom tillbaka hade Ozzy kommit och då försökte vi hitta ner till E4:an , eller aa E4:an åt rätt håll xD Tog ett tag men sen såg jag en skylt och sa här ska vi svänga upp. Men Jocke trodde mig först inte men han svängde ändå och det visade sig att jag hade rätt :) Mohaha.  Vi åkte till Upplands Väsby och släppte av Voniz där. Passade på att säga hej till Pettsson också och hans kompis.  Sen hoppade jag in i bilen igen och vi åkte till donken i Väsby , Ozzy behövde gå på toa och få mat i magen. Hemresan var lite små läskig , för på vissa ställen var det en sån tät dimma så man knappt såg vägen. Trodde ett tag att vi skulle åka av vägen men Jocke har faktiskt bra koll (Y) . Vi var tillbaka i Västerås typ 03.00 och då stannade vi och tog en cigg och sen åkte vi runt i typ 2 timmar. Kom hem strax efter 05.00 tror jag. Då blev det sängen och vaknade runt 14.10 igår. Klev upp och möblerade om lite granna och sen latade jag mig bara framför tv:n. Sen på kvällen kom Jocke och Ozzy och hämtade mig och vi for till donken. Åt 2 chees burgare och köpte med 3 till Ting. Kollade på Tila Tequila när jag kom hem och sen låg jag i sängen och sms:ade med Jocke :D , och bråkade med mitt ex...   Tillslut somnade jag och drömde bra dröm :) tihi (A)

Idag vaknade jag kl 12.00 av att Saga låg och skrek. Förstår inte att Ting inte vaknar när hon ändå sover i samma rum som sin egen dotter. Hon har nog blivit för van vid att jag finns och kan ta Saga. Så jag behöver åka bort tror jag. och inte bara över en helg. Utan minst en vecka så Ting bli van med att ej ha någon som kan ta Saga när hon inte vaknar. Hon är mamma och det är hon som ska vakna av sin dotter och ta henne.  

Var med och tävlade om en Magaluf resa med Hugo och Paow igår också , hoppas verkligen att jag vinner. Jag har blivit helt insatt i båda två. Läser deras bloggar flera gånger om dagen och jag får aldrig nog. Vore riktigt kul att vinna faktiskt. Få veta hur dom är i verkligheten , men jag tror att dom båda är sjukt underbara. 

Nu ska jag snart ta och se på Glee , men vet inte om jag ska väcka Ting först eller inte. Puss !


 
Saga och jag för några månader sen. Bodde fortfarande hemma här :P

Kalas

Idag har det varit full rulle. Upp kl 10.00 och städade sen strax efter 13.00 kom Lena , Sonja och Tings mormor hit. Saga fick öppna presenter och så blev det fika. När dom väl skulle åka så kom Camilla och Anita (Saga´s mormor) och det blev fika igen. Nu sitter jag här och är barnvakt. Eller ja , Saga sover så sött och jag kikar på fångarna på fortet , pratar med folk på msn och så bloggar jag självklart :)   

Får se om Jocke kanske kommer hit senare. Visar sig. Gillar inte att vara själv , inte efter att min far gick bort i december :(  Är så rädd för att jag ska bryta ihop helt plötsligt och inte orka resa mig igen. Så bäst att inte vara ensam för då kanske det inte sker. Saknar iaf min far väldigt mycke. Önskar att jag hade fått träffa honom och tala om att jag älskar honom , innan han gick bort.



Denna söta tårta gjorde Ting , dock är det jag som smält chockladen och gjort "kringlor" och skrivit Saga :)


Söt jag är va? ;) Tagen idag faktiskt. Ska färga håret igen snart för det är lite gulaktigt nu. Var ju rödhårig och har endast blekt det 2 gånger med hm:s egna Totaly Blonde. Funkar fint :D Ska dock inte bli platina (fjortis) blond utan ska bli mörkblond hade jag tänkt.

Puss !

BB

Hejsan alla !
Nu är det så att jag hoppas att ni kan hjälpa mig. Alla med facebook och som skulle vilja se mig i tv:rutan , i Big Brother nu i vår går in och gillar min kommentar "Ulrika Fridlund" på denna sida http://www.facebook.com/BigBrotherSverige/posts/173375572703514?notif_t=like .
Vore så gulligt om ni kunde göra det :D Men kom ihåg att gilla sidan innan ni kan gilla min kommentar.
Puss på förhand !


Dagens:

Vaknade runt 11 idag. Hoppade in i duschen och fixade mig och sedan hämtade Camilla mig , Ting och Saga. Åkte och hämtade ut pengar , sen till Bäckby och köpte cigg och sen åkte vi vidare till Willys och handlade. Ska ju bakas tårta osv inför lördag då Saga ska firas. Hon blir ett år imorgon :)  Efter Willys fick jag skjuts ner på stan , träffade Jocke och köpte present till Saga. Sen åt jag. Och sen handlade lite mer grejjer. Sen kom Ozzy och vi 3 gick på bio ju. Narnia , var helt okej. Efter bion gick vi te Donken och käka och sen drog jag och Jocke hem till honom. Och nu är vi hos mig .

PUSSS !!


 
ps. Ska bli blond igen , fast mörkblond denna gång . ds

Natt

Klockan är just nu 01.20 i skrivandes stund. Sitter här och gör nästan ingenting. Senare idag ska jag träffa Jocke och vi ska gå på bio :) Blir att se Narnia , hoppas att den är bra :)  Får se om jag kanske ska träffa mamma och Lasse också , dom skulle tydligen till Västerås. Funderar på om jag ska starta någon film men vet ej vilken jag vill se :/ + att jag är hungrig. Men känns dumt att äta mitt i natten när man är nykter. Haha. Har bestämt mig för att jag ska införskaffa en ny dator och cam , känner att jag kanske vill video blogga någon gång. Och även kunna ta bilder. Camen jag har nu (creative webcam pro) suger ju , funkar inte att ta bilder eller spela in med den :S Och endast att cama på skype. Skumt ! jaja . Godnatt på er , puss <3


Trött

Jag är riktigt trött idag. Varför vet jag ej :S Kanske sovit för mycke inatt. Jocke har åkt hem nu :(  Men vi träffas väl snart igen :D Antar att vi kommer göra det imorgon eller nå xD Om inte inatt beroende på om han har bil eller inte. Om 2 timmar är det Top model iaf :) Sen får jag se vad som händer. En dusch ska iaf bli av. Vill ha mina pengar nu ! Så jag kan dra iväg. Känner att det verkligen behövs. Får väl hitta någon att bosätta mig hos i någon vecka eller så om min resa bort känsla blir starkare. Behöver verkligen få en paus. Vissa saker börjar bli för jobbiga , vissa personer börjar jag störa mig mer och mer på. Jaja , nu kommer en bild jag tycker var lite rolig men samtidigt söt ;)


Hallå =)

Sitter här och har sjukt ont i höften. Vet inte vad jag gjort :S  Vet inte hur jag ska sitta , ligga , gå eller stå för att det inte ska göra ontt. Är barnvakt också , tills imorgon. Men är inte själv för har sällskap av Jocke :) Men skulle inte vara fel om någon annan tog Saga under natten så jag kan ligga i sängen och lata mig ;) haha. Har väl umgåtts med Jocke nästan varje dag sen julafton , vilket jag tycker är underbart =) Dock var det några dagar vi inte umgåddes eftersom Voniz var här och han umgåddes med sitt ex. Jag gillar honom verkligen , känslorna växer och blir starkare ju mer vi umgås , ju mer vi håller på. Men vågar jag låta det gå längre? Jag är väldigt osäker just nu. Okej , vi har haft sex och vice versa , men vågar jag låta mig få ännu starkare känslor även fast jag vet att han har känslor för sitt ex? Men han säger att han har det för mig också.

I tisdags var jag till Arboga , hem till mamma . Vi gick runt lite i butiker och åt på Konditori Saga´s , jättegoda mackor ! , sen gick vi till affären och handlade och sedan hem till lägenheten så jag fick se den :) Jätte fint faktisk , men toaletten är lite för liten och vardagsrummet också xD   Nästa helg ska jag kanske åka till Karlskoga , hem till Cissi med familj :) Och sen den 28-30e blir det troligtvis Stockholm :) Kanske blir bio i veckan , jag och Jocke har bestämt att vi ska gå och se nya Narnia :)  Sen funderar jag på att dra en utomlandsresa inom en snar framtid , bara mina pengar kommer.

Just ja , den 7e var det ju begravning. Det var jätte fint men glömde ta kort :( Och så var det kul att få träffa Faster Mona igen , har tydligen träffat henne när jag var 2-3 år xD

Nej nu ska jag ta och busa lite med Saga och sedan ta på henne ytterkläder och gå till affären. Puss !



RSS 2.0