Goodigood :)

Hans röst , WOOOW !!! Skulle kunna döda för den typ xD

Undrar ...

Ibland undrar jag om du verkligen älskar mig. Jag får inte ofta det bevisat , men kanske jag själv är lika dålig på å visa att jag älskar dig? Men jag har en bra förklaring till varför jag ej visar det så ofta längre. Det beror på att när jag väl försöker visa så får jag dissen. Jag klarade det i början och fortsatte rätt ofta med att försöka visa , men nu , nu har jag börjat gett upp hoppet om att visa för jag vet att jag bara får dissen och det sårar mig. Varför ska det bara passa när du vill och mest när det gäller att vi ska "älska" ? Kanske du bara utnyttjar mig , vad vet jag. Ibland känns det så och jag ska vara ärlig . Jag har funderat på om detta verkligen är rätt , om detta verkligen är bra för mig. Men visar sig nog snart och då får vi se hur det slutar. Hur som helst så älskar jag iaf dig med hela mitt hjärta Kim <3 


Ibland..

Ibland önskar man verkligen att vissa saker var annorlunda. Detta var kanske var vad jag ville då men jag önskar att jag tvingat mig själv att fortsätta. Men det gick ej , jag var för trött . Alldeles för trött för att orka fortsätta skolan och så hade min gammelmormor precis dött , det gjorde inte saken bättre. Men nu står jag här , utan jobb , utan någon utbildning och jag har bara mig själv att skylla. Men saker och ting ska ändras. Jag ska söka in till en vuxenutbildning till hösten och hoppas verkligen jag kommer in. Så jag har en bra utbildning och kanske kan jobba som det jag verkligen vill, bartender.




Tisdag

Nu sitter jag hemma hos älsklingen i Fagersta igen :)  Har ont i nacken :/ men vet inte riktigt vad jag gjort :(
Ska snart se talang. Såg det aldrig igår :/  Sen blire väl att sova eller nå , är skapligt trött. Har ju inte sovit så mkt natten till idag eftersom Kim tar så stor plats ;) 

Har varit riktigt bra väder idag. Det gillas starkt. Fast trotts det fina vädret har vi varit inne nästan hela dagen. Han sov , jag gjorde lite skoluppgifter som jag precis skickat in. Hoppas man får godkänt iaf xD

Har inte så mkt att skriva idag märker jag. Får se om det händer något imorgon eller senare idag som är mer värt att skriva om.

Hare göttans iaf ! :D

Besviken

Igår var jag ner på stan igen med Vicki , Vonis och Ting. Vi kikade när dom satte upp dom exta 20 meterna på skrapan och åt på subway i väntan på att klockan skulle bli 17.00 så Tony kunde försöka slå världsrekordet. Men det blev fram flyttat lite så ca 18.20 sprang han ner för skrapan på 34.75 sek tror jag det var. Så han klarade det :D   Tony och Västerås har det nya världsrekordet. GRATTIS !! :D

Idag kommer Kim , om det je blir som igår.  Blev riktigt besviken igår och hoppas jag slipper bli det idag med. Annars vet jag inte vad jag gör. Om han inte kommer så blire väl å spela , se film och planera vad som sker imorgon. Men jag hoppas verkligen att han kommer idag.

Har nyss ätit 5 kokta ägg med majonäs och smör. I väntan på dom var jag ut med soporna och hämtade kompost pårar. Diskade en plåt också (A)  Nu sitter jag här och är mätt och väntar på att baby ska höra av sig. Ska väl ta å spela lite så går tiden fortare.

Bild från lördagens underhållning på stan :




Dagen som varit

Vaknade halv 9 av att klockan ringde. Gick upp , startade datorn , klädde på mig och åt sedan 2 mackor. Sen vid halv 11 kom Vonis och hennes pappa och hämtade upp mig och sedan ner på stan. Gick och åt lite frukost och sen gick vi runt lite. Vid halv ett-ett började det hända lite saker i Skrapan. Tony skulle ju försöka slå världsrekord , men blåste för mkt så ska försökas imorgon om vädret tillåter. Hoppas för guds skull det.

Är jätte trött nu. Vill sova men känns lite väl tidigt. Ska ju ner på stan imorgon igen. Men troligtvis inte lika tidigt som idag :P Sen får vi se hur jag gör på kvällen , om jag blir kvar hemma eller åker till älsklingen.

Är för trött för att skriva mer just nu. Natti (A)

today

REbound-Hurricane , det är låten som dunkas mest i mina högtalare nu. Så sjukt jävla grymt bra ! Eddie och Rabih , fortsätt i samma stil (Y)  Vad tycker ni andra om låten ? Svara gärna :P




Idag kom Voniz hit :) Vi gick upp till hennes moster. Sen fick vi skjuts av hennes pappa hem till mig. Sen skulle vi gå till Hemdahls och äta , men blev att åka bil dit för hennes pappa kom precis när vi va i rondellen vid mig och tyckte han kunde skjutsa oss. Blev kycklingpasta som vanligt. MUMS ! Alla borde testa , som gillar pasta och kyckling dvs :P När vi ätit klart gick vi hem till mig. Såg på talang. Och nu sitter jag bara här. Är rätt trött så funderar faktiskt på att försöka sova snart.
Imorgon bär det av ner på stan. Ska se om Tony slår världsrekordet. Sen får vi se vad som mer händer. Och på söndag åker Voniz hem och jag kanske åker till min älskling igen.

Ska försöka börja skriva oftare och ja , jag vet att ni hört det förr men nu måste jag verkligen försöka bli bättre.

Puss !                                               // Ulleh

RSS 2.0