Nyvaken

Godmorgon alla där ute som läser detta :)

Har nyligen vaknat. Ska vakna till och sedan äta något och sen duscha och göra mig lite fin till eftermiddagen/kvällen. Måste få tag på Ting också så jag vet om jag ska åka ner på stan till 17.00 eller ej.
Måste ringa kvinnokliniken idag, avbeställa tiden jag har imorgon. Slipper ju gå dit nu :D

Skriver nog senare. Måste snart på toa (A)

Puss

Hemresan

Nu är jag hemma igen. Hemfärden var grymt jobbig. Skulle åka 16.07 först , men jag trodde jag kom försent så beställde biljett till 16.37 tåget ist. Det stod att det var 20 min sent pga en solkurva mellan Jakobsberg och Kalhall. Går in på donken och köper en mellan vanilj milkshake och 2 chicken wrap. När jag kommer ut därifrån ser jag att tåget blivit inställt. Och så även tåget som skulle gått 16.07 , så kollade när nästa gick och det skulle gå 17.07. Kliver på tåget , finns knappt någon palats eftersom det är 3 avgångar på samma tåg. Det bara strömmar in folk och snart var hela tåget fyllt. Vi började åka och stannade till i Sundbyberg. Någon klev av och så strömmade det in folk igen och det blev ännu trängre än innan. Man fick stå likadant hela tiden. Mellan Jakan och Bålsta känner jag hur jag börjar må illa och det svartnar för ögonen sagta men säkert. Jag trodde jag skulle svimma men klarade mig. Det höll i sig i ca 10 min och jag kände att jag ville hoppa av tåget direkt för att få lite luft. Men jag stod kvar på tåget. Det stannade i Bålsta och några klev av. Blev lite mer plats. Sen i Enköping så var det ännu fler som klev av och då blev det bra med plats över. Man kunde äntligen andas normalt.

En sak jag stör mig på är hissarna på centralen här i Västerås. Hissarna är gjorda för 10 personer - 800kg , vi klev in 4 st i hissen , ingen var särskilt stor eller hade massa packning och hissen säger att det är överlast när vi kommer upp till våningen vi skulle av på :S SJUKT ! Vad är felet? är det en hiss för max 200 kg eller? :S 

Jaja , jag är trött nu iaf. Funderar på att lägga mig i ett bad. Det kan verkligen behövas nu efter en rejält svettig dag.

Längtar verkligen tills imorgon. Det ska bli så himla roligt och mysigt :)  Sova på hotell för absolut första gången i mitt liv. Ser verkligen fram emot det :)

Puss // UllehBulle


Sthlm

Sitter hemma hos Vonis i Stockholm just nu :) Drog hit igår , träffade henna och gick runt lite. Sen träffade vi Aleks och vi gick och satte oss på Gaudi och tog en öl. Blev inte bara en men aa. Sen gick vi till stationen och sötaste kom och träffade oss :)  Jag käka på donken sen var det dags att gå till pendeltåget. Idag ska jag åka hem igen :( Och träffa flickorna kan jag tro och imorgon kommer sötaste till mig :) Jag har fixat hotellrum mitt i stan för oss 2 en natt. Ska bli massa mys . Tihi :D Vi ska nog gå på bio , om det finns nå bra platser kvar , annars blir det bowling :)  Jag ska allt vinna då (A) mohaha.

Vädret är riktigt fint här. Önskar jag hade tagit med mig mina badkläder så vi kunde åkt å badat men jag glömde självklart dom :(  Jaja , så kan det vara . Nu ska jag göra nå annat , typ facebook eller nå xd haha . Puss !

Helgen

Har varit i Dalarna i helgen. Har varit bra väder nästan hela helgen så jag och Jennifer har badat :) jag och Flötet hämtades upp hos migg vid 00.15 tiden i torsdags/fredags. Så vi var framme kl 02.00 . Sov inget på hela natten utan somnade och sov någon timme på morgonen ist xD haha sen börjades det drickas lite smått. Vi grillade kött , gjorde potatisgratäng och åt det med beasås - as gott :D Drack mer å dunkade musik å sen gick vi över till några grannar och satt där å drack å prata osv , fast jag sa ej så mkt för jag tappade helt suget . Varför vet jag ej :S 
Kom hem igår vid 17.00 :)  Tagit det lugnt och hostat xD  
Idag ska jag nog hem till Ting eller kanske åka till Sthlm. Planerade ju Sthlm igår men får se hur det blir. Måste fixa pengar till det isf. Och jag vill ha onsdag idag :D :D  tihi.
Nu ska jag försöka komma in på banken igen , annars ringer jag telefonbanken igen.
Hare göttans !
Puss

Dagens :

Idag blir det att åka med Vicki hem till Ting . Sola och äta gott där och sen ska det sovas kvar. Ska bli riktigt mys. =) Får se om det blir skype med sötisen ikväll , igen :P haha Igår snackade vi där i över 4 timmar. Trevligt :D
Längtar massa till power meet också , då kommer ju han hit :D :D  Blir att tälta då kanske så hoppas på bra väder :)

Neh nu ska jag ta å byta om osv. Skriver nog mer senare :D
Puss

Dalarna

Hejsan !
Helgen har spenderats i Dalarna , Smedjebacken och Ludvika för att vara exakt ;)
Åkte dit i torsdags. Jennifer och Kjelle (hennes pappa) hämtade mig vid 21.30. 
När vi kom fram tog vi det bara lugnt. Åt mackor och sen började vi se på en film men vi blev trötta och stängde av filmen. På fredagen åkte vi in till Ludvika. Hem till Emelie. Vi såg på tv/film där. Var trevligt. Sen hämtade Agneta och Kjelle oss vid 22 eller vad klockan var. Jag och Jennifer satte oss ute på tomten och tände ljus och åt gott och pratade lite :)  Var mysigt. Vi satt nog där till 03.00 eller nå xD haha sen gick vi och la oss.  Lördagen bestod av fix och sen kom Emelie och det blev middag . Sen blev det att lyssna på musik , se på tv och vänta på att mina vänner skulle komma xD haha  . Dom skulle komma kl 22 , men kom ca 3 timmar senare xD Vi satte oss i bilen och snacka lite. Sen skulle dom vidare te Ludvika så jag och Jennifer gick in och startade en film , men stängde av efter halva å sov ist xD  Sen igår åkte vi hem, det var tråkigt :(  Hade gärna velat stanna längre.

Nu ska jag snart iväg , tror jag.

Låttips :)


Pusspuss

Härligt

Snart är det äntligen helg igen och då bär det av ner till Mantorp igen :)
Ska verkligen bli skojjsit. Jobba under Bug Run och sen blir det väl lite festande också :)
Och är inte så lång tid kvar tilld det är cityfestivalen och power meet :)
Ska kanske till Karlskoga på söndag eller måndag också.

Om ett litet tag kommer Ting och Saga hit :)  Vi ska äta gott och se film och så ska jag försöka få med henne ut på en promenad , kanke träffa lite folk :D

Ska nog ta och städa lite innan dom kommer. Känns som om det behövs xD hahaha

Hare göttit ! puss på nosen


Idioti!


En såkallad syster skriver inte sådant.
Men men , hennes val inte mitt.
Nu vet jag vart hon står och tänker ALDRIG mer höra av mig till henne. Så är det och det står jag för.
Jag lever mitt liv , gör mina val . Den som inte kan acceptera det behöver inte finnas för mig heller.

Ont i halsen har jag haft sen i fredags :/ Helgen var riktigt rolig och nu i helgen hoppas jag det blir ännu roligare :) Blir nog , jag , Ting , Kim , Viktor och någon mer som åker i samma bil ner till Mantorp för att jobba och kanske festa. E ju Bug Run :D

Kom hem från Kim idag , åkte dit i söndags. Har varit rätt mysigt men varmt ! I still love you <3


Mantorp

Sheenare ! ;)

I helgen blir det att åka till Mantorp och jobba . Även parta lite ;) Ser verkligen fram emot det, få träffa folk jag ej träffat på länge =)   Jag och Ting blir hämtade av Sofie runt 18.00 sen börjar vi köra neråt i landet.

Ska snart ner på stan . Gå till swedbank och fixa lite och sen vänta på Ting och sedan vidare hem till mig.

Är singel nu också. Vissa stunder känns det faktiskt riktigt skönt men andra stunder längtar jag tillbaka och önskar att jag ej gjorde slut.  Men jag tror det är bäst såhär. Att vi inte ska vara ett par , nästan alla från min sida klagade på att jag var kvar hos honom . Inte kul :( Men nu kan jag vara hemma oftare och verkligen få umgås med mina kära vänner . Ni betyder allt <3

Har ont i näsan så ni vet ;) 

Nu ska jag byta om och fixa mig lite och sen ta bussen ner på stan.

Puss på er från lilla mig  (A)

RSS 2.0