mkgls

Snart blir det Big Brother och/eller Titanic 2

Har inte gjort ett skit sen jag skrev sist , kul va? ;)

Puss !



Ensam

Nu är jag ensam igen . Eller aa , jag har ju Nikita :)  Ting och Saga kommer senare och Jocke kommer tillbaka efter hockeyn :) (Y)
Innan han åkte så hade vi det mysigt ;) Och blir mer mys sen när han kommer tillbaka.
Har haft mens och den är över nu och då blir jag kåt utan någon anledning :O haha. Någon mer tjej som är likadan?

Gick upp vid 12 och gick ut med Nikita. Sen diskade jag och har rätt nyligen städat lite. Nu dunkar jag musik och funderar på vad jag ska hitta på :P Får väl ta och dansa runt eller nå xD Haha. Nej men funderar på att städa lite mer (fast det knappt finns nå att städa) , men jag blir nästan alltid på städ humör när jag är själv. Kunna göra det fint för min egen skull xD  Vill möblera om men vettefan om det går så bra xD  Men får se . Skriver senare vad jag hittade på :P

Puss !

Nu...

Efterlyst. Sen tror jag att det blir sängen och film.

Puss !

:D

Fiilm taaajm !!

Söndag kväll

Hallojsan !

Har nyss gjort muffins och sen var jag ut med Nikita.
Snart börjar Wallander igen och sen ska jag och Jocke se på film :)
Först The Expendables och sen Titanic 2 (Y)

Puss !




Morrsning

Vaknade för 2 timmar sen. Gick en promenad med Nikita då och sen åt jag frukost och kikade på tv. Nu sitter jag här. Funderar på att lägga mig i sängen med Jocke och kanske försöka vila lite. Ikväll någongång kommer Ting och Saga hem igen. Vi ska se på Amazing race och sen minuten och sen får vi se om vi ska se film på tv:n eller på datorn.

Puss !

-.-

Sover nog !

Nattinatti !

Puss !

Film


Not alone

Nu är Jocke här. Vi ska kika på film .

Sen får vi se om det blir snack eller ej.

Puss !

Melo

Deltävlingen med bäst låtar tycker jag. Gillar många av dom :D Vad tycker ni? Vilken låt/artist tycker ni om mest detta år i melodifestivalen?

Ska se på Big Brother efter melodifestivalen , tankade hem det eftersom tv4anytime har varit cp :/
Sen ska jag ut och leka lite med Nikita och sen kommer Jocke och då blir det film.

Puss !


Nu...


Orka

Jag vet ärligt inte hur jag ska göra längre. Ska jag ge upp hoppet trots att det är sjukt jävla svårt eller ska jag försöka kämpa lite till och vara medveten om att jag kan bli sjukt jävla sårad?
Just nu vet jag inte , jag vet inget ! Vill gräva ner mig , gråta ut och få tröst av någon som älskar mig och bryr som om mig , som en äkta vän.

Åhh jag blir förbannad när jag ser sånt ! Jag tycker det är lågt , att säga att man gillar någon och sedan skriver till en annan att man älskar den. Fan bestäm dig människa !  För snart kanske du förlorar mig. Men det kanske är det du är ute efter ? Men då säger man det isf.

Usch !! 


Jaja , nu dunkar jag musik , Britney Spears-Hold it against me , bra låt faktiskt :)
Ska kika om det är nå bra på tv och sura. Men ska ta en cigg nu och sen se om jag kanske blir gladare. 
 
The bitch aka bitterfittan is back !!!

Puss på er mina små kycklingar ;)
Älskar er !

_

Nu är jag ensam med Nikita igen. Jocke skulle in till stan och spela Billjard med Ozzy. Han kommer tillbaka efter det igen :D  Hoppas det inte blir för sent bara så jag kanske somnat (A) haha.

Funderar på att prata med Ting om vi ska fixa party när mina pengar kommit om 2 veckor :)  Någon som är sugen på att komma isf ? :)

Vet inte vad jag ska göra nu men funderar på att diska och kanske dammsuga lite xD Fast jag gjorde det igår. Och sen bara vänta på att klockan blir 20.00 så jag kan se på Melodifestivalen ;)

Puss !

!

Zzzzzzzzzzz eller Big Brother eller nå just nu !



Buhuu

Går ej att se Big Brother just nu :( Men ska snart testa igen.
Har sett klart på första delen av Usa:s värsta bilförare nu iaf xD Och lite på talang. Men orkade ej se mer.

Puss !

Tidsinställt ?

Provar om det funkar xD

Nu big Brother :D 


Godmorgon

Vaknade för ungefär en timme sen. Gick ut med Nikita en sväng. Och nu sitter jag här. Tänkte se på Big Brother.
Skulle egentligen åkt till Sthlm idag men blev ej så :( 

Jocke ligger och sover så sött i sängen :) Ska låta han få sova och sen ska vi ha en myskväll :D Ska se på melodifestivalen och sen film :) Ska kika om det går någon bra på tv eller om vi ska kika på datorn eller dvd :)

Puss !


Snart...

kommer Jocke :) Ska möta honom vid affären . Jag ska köpa ägg och grädde för tänkte göra kladdkaka efter maten :) Sen blir det en lugn kväll med massa mys framför tv:n :) 
Ska snygga till mig lite nu.
Pussar !

Home alone

Nu har Ting och Saga åkt. Så jag är själv med Nikita just nu. Ska ta och städa lite och sen ska jag duscha och laga mat tills Jocke kommer :D Har köpt god mat som vi ska äta , säger inte vad ännu för då blir det ingen överraskning för honom (ifl han skulle läsa här) :P Tihi .

Neh nu står Städning-Diskning-Ut med Nikita-Duscha på listan .

Puss !



Mina 2 sötnosar (A) <3


Bloggtorka

Har inte orkat seta vid datorn något på några dagar. Endast sett på Big Brother på datorn. Har umgåtts med Jocke iaf , och igår åkte han hem och mamma kom hit och sov här. Hon fick ta min säng och jag la mig i soffan och sov , men vaknade vid 05.00 imorse och då la jag mig i sängen för då skulle mamma ändå åka till jobbet. Senare kommer Jocke :)

Nu ska vi se Big brother och sen ska jag till affären och sen upp och dunka musik och städa :D Är på riktigt städ humör . haha.

Puss !

mornmorn

Nu är jag vaken. Är banvakt just nu , Ting skulle in till stan snabbt och handla. Så hoppas hon ej blir borta så länge. Ska nog göra lite mat snart iaf. Jag är hungrig och det är nog Saga med , och kanske Jocke också.
Hörs sen ! Puss


åäö

Yes. Idag börjar Big Brother (Y) Men vi är mobbade och har ej tv11 :(  Så det blir att glo på det på internet :P
Har nyss setat och kikat lite på dom som är instängda i ett rum i Skärholmens Centrum , hoppas på att Gurkan kommer in i BB faktiskt :D Han e klockren ;) Eller vad säger ni?

Ska se på Amazing race kl 19.00 och sen Minuten kl 20.00. För idag kan man kanske s emig på Minuten ;)
Mohaha !

Neh men vaknade för ca 2 timmar sen. Tog en morgon cigg och sen gick jag ut med Nikita. Sen upp och såg efter Saga medans Ting duschade. Ska snart duscha jag med. Min dator har ju blivit helt cp , det kan gå så när man har ner den i golvet , 2 gånger , först Nikita och sen Ting. Så ska inte använda den så mkt mer. Den ska mest vara avstängd. Ska starta den för att blogga och kolla mailen , sen inget mer. Så ska säga till Ting att hon inte ska starta den så fort hon vaknar. För då står den på i flera timmar och den kommer väl börja brinna snart xD Skruvar saknas , fläckten är cp , den är smutsig , saker har lådsnat och ja , jag vet inte. Hela datan är pajj typ. Ska köpa en ny tror jag , en som endast jag ska använda. En som endast jag kan logga in på. Så får denna data vara Till ting och andra som vill låna. Men mitt internet ska alltid sitta i min dator. Men som sagt , hoppas jag får ett jobb snart och kan flytta. Eller om jag hittar någon bra hyresvärd som kan låta mig hyra en lägenhet fast jag ej har en fast inkomst ännu , men pengar har jag ju snart ändå. Så jag kan betala ett x antal hyror. Känner att jag behöver få bo ENSAM !

Puss !

Städa!

Hejsan!

Jocke va här ungefär en timme inatt bara :(  Men han kommer hit vid 16.00 idag igen :D Och sover kvar.
När jag vaknade så tog jag en morgoncigg och sen gick jag ut med Nikita. Sen när vi kom in igen ställde jag mig och diskade och har städat , dammsugit köket och hallen och torkat golven nu. Ting fixar i sitt rum nu. Jag ska snart ta och bädda min säng och sen ta något att äta kan jag tro.

Vi hörs senare.

Puss !




Ensam

Är ensam hemma med Nikita och en sovande Saga just nu. Ting åkte iväg med Camilla.
Men snart kommer Jocke :D Blir väl mys till någon film eller så då. Sen ska jag sova xD Är trött men vill ej sova ännu , glad att Jocke kunde ta bilen och komma och göra mig sällskap :)

Grattis till Mini som fyller år idag :D  Hoppas du får en underbar dag snuttan :D<3

Puss !


Trött

Jag är riktigt trött. Vill att Ting ska komma hem nu så jag kan gå ut med Nikita och sen kanske vila lite. Skulle behöva det. Blev väckt en och en halv timme för tidigt :(  Jocke sov till 15.00 och sen åkte han nästan direkt :(  Inte kul alls. Men han kanske kommer imorgon igen och då ska jag fan hinna få mysa och umgås med honom innan han ska åka. Gillar inte att det blev som idag :( 

Ärligt så somnar jag snart alltså. Kommer inte Ting inom 30 min så har jag nog somnat xD Och det är inte bra eftersom att jag är barnvakt. Men nu ska jag inte vara det på ett tag. Ska börja bli bättre på att säga nej , mina sov vanor ska inte få ändras just nu. Det behövs inte. Jag har ingen unge att ta hand om , jag har inget jobb eller skola. Jag kan ligga och sova hela dagarna om jag så skulle vilja. Det är mitt val , ingen annan än jag själv bestämmer över mig. Ibland blir jag väckt för att Ting blir sur för att Saga inte vill sova medans Ting vill det. Då kan hon väcka mig och be mig ta Saga en timme . Men sen när jag väcker henne så går hon ändå inte upp. Utan hon kommer upp 4 timmar senare.

Jaja , jag ska skaffa jobb och flytta till eget ! Om inte jag får jobb snart får jag väl gå till soc , eller se till att tjäna rejält på bloggen.

Puss !




Nej

Fick inte jobbet :(  Dom ringde först till Ting och bestämde intervju med henne idag , så hon är där nu. Och precis efter så ringde dom mig och sa att tjänsten var tillsatt :S Förstår inte varför "företag" ska ljuga. Bättre att säga sanningen ist så man får veta sanningen om varför dom ej vill ha en som medarbetare. Dålig stil faktiskt. Men jag är inte besviken, tror inte det hade varit något för mig ändå. Endast 5000kr i grundlön. Då hade jag inte kunnat flyttat till eget. Eller jo, men jag vill ju ha en stor 2a helst. Eller 3a. Jag hoppas att det går bra för Ting iaf :D

Puss !


Hemma

Nu är jag hemma igen. Det gick bra , tror jag :P Jag är iaf nöjd :D 
Får se imorgon om dom ringer och säger att jag ska börja jobba hos dom på tisdag eller ej. Jag håller tummarna för mig själv. Det vore guldvärt att få ett riktigt jobb! Tänkte lägga in lite bilder jag tagit den senaste veckan. Skulle lagt in i helgen med funkade ej då :(  Men nu funkade det :D

Mina tankar är hos Jocke just nu. Tycker synd om honom. Vet ju hur det känns att förlora sin far :( <3


 

Ljuset jag tänt för pappa. Grattis älskade far på 70 års dagen. Synd att du ej får fira den levande :( <3


Nikita inatt i min säng :) Så söt så <3


Mysiga kuddar kan jag tro :D


Gjorde milkshake för någon vecka sen , fin va? haha


Jag hade lite booring inatt tror jag xD


Puss från eran Ulleh ;)

Jobb..

Har fixat mig och sådant nu :D Ska åka om 35 min. Sen kl: 14.00 ska jag vara på arbetsintervjun (Y) Hoppas det går bra och att jag får jobbet (A) Men jag hoppas inte för mycket för då kan jag bli besviken om jag inte skulle få det. Men jag känner att jag behöver ett jobb , behöver ha något att se fram emot när jag vaknar och varje månad när det är löning. Göra något så jag verkligen tjänar mina egna pengar. Men får jag jobbet kommer jag inte sluta blogga för det. För jag älskar att blogga , trots att jag inte gör det jämt. Men älskar att skriva av mig , berätta vad som hänt eller vad som kommer att hända. Neh nu en cigg och sen kolla sig i spegeln och bli glad för att man är så vacker ;)

Höhö !

Puss !


Hemma

Nu är jag hemma igen. Vickis tåg var lite försenat så hon kom in 14.15 ca. Då gick vi till Ica och köpta cigg xD haha och sen gick vi en sväng genom stan och sen upp till Fondkistan. Marie kom dit 15.15 så vi gick in då och startade direkt , trots att vi var för tidiga (Y) det gick bra och fort . Pengarna ska vi fixa med när Marie kommer hem från Thailand den 9e . :D Efter det åkte jag och Vicki till mammas jobb och hämtade lite pengar och sen ner på stan och åt. Så träffa vi Jocke också :D Han har klippt sig , JÄTTE FINT !! :D Ska kanske iväg en sväng med honom och Ozzy sen och kanske Vicki. Får se vad han säger sen.
 
Fick ett intressant samtal idag också.Ska på jobbintervju imorgon kl 14.00 (Y) Hoppas på det bästa :D

Nu blire snart tv. Men funderar på att springa till affären snabbt först och köpa nå gott att tugga på.
Puss !



punkt

Godmorgon!
Har nyss vaknat och ska snart gå ut en sväng med hunden och sen ska jag nog duscha. Duschade igår kväll men känner att det skulle vara skönt med en dusch. Mitt bakskal på mobilen är borta :O Vet ej om det är jag som fipplat av det i sömnen eller om det är Saga som lekt med telefonen och tappat den så det lådsna och sen gömt det xD haha . Får leta i sängen sen när Jocke vaknat. Ska väcka honom vid 13.00 om han ej vaknat innan. För 13.35 går bussen. Så ska jag möta upp lillsyrran och sen får jag se vad vi gör innan vi ska på boupptäckningen.

Imorgon tänkte jag tända gravljus på balkongen faktiskt. Min pappa skulle fyllt år då, hela 70 år skulle han blivit.
Jag saknar dig något enormt pappa Janne. <3 Vore det inte gulligt att tända ljus för honom då? Sen är det begravning för Jockes far imorgon :( Och Tings mamma fyller år. Mkt på samma dag..

Puss !




Vi kör en liten frågestund på det. Fråga VAD NI VILL och jag ska svara ärligt :) Svarar när jag tycker att det kommit in tillräckligt med frågor så LET´s GOOOOOO !!! (Y) Jag hoppas på er!

:D

Camilla kom hit runt 19 tiden tror jag. Vi spelade kort och sen vid 22 tiden kom Jocke. Han sitter och kollar på Byggfällan nu och jag sitter här och informerar er om vad som händer. Vi ska snart lägga oss i sängen och se film och mysa :) Sen ska jag sova , ska upp vid 11 imorgon så jag kan duscha igen och sen fixa mig lite smått och åka in till stan. Ska möta min lillesyster på stationen kl 14.00 och sen kl 15.30 ska vi vara på Fondkistan för boupptäckningen. Och sen får vi se om vi ska direkt till banken efteråt och fixa med det eller om det blir en annan dag. Men hoppas det blir imorgon och att pengarna kommer senast fredag så det jag vill göra kan göras. Ska boka kryssning för mig och Jocke , boka tågbiljett till Sthlm på fredag , shoppa , åka och hande mat , köpa kamera , kanske soffa mm. Och lägga undan en hel del pengar så jag kan klara mig ett tag (Y) Vill verkligen börja tjäna pengar på bloggen men det är svårt :( Skulle behöva mkt hjälp av någon som vet hur man ska göra. Som kan hjälpa mig med designen och kanske hjälpa till att "marknadsföra" mig ;) höhö.

Puss !

Clean

La mig i sängen efter förra inlägget och lyssnade på musik. Men kunde ej somna så gick upp och fixade det som skulle tvättas och sen fick jag städryck och gjorde rent spisen och ugnen och sådant. Fint nu iaf :D
Inge disk och inge smuts , på bänkarna iaf. Ska snart dammsuga också :) Och mat ska lagas , met det blir Ting som lagar mat denna gång (Y)
Sen kommer nog Camilla över en stund och sen kanske Jocke och Tampio kommer. Men oklart ännu om hur det blir. Ska duscha också hade jag tänkt. Innan Saga ska sova för dagen.
Just nu dunkar Chicken Techno i högtalarna xD Haha ! Hittade den på nyår och det blev röjj till den då :P Finns på spotify , bara att söka på Chicken Techno. Den är skön men den är samtidegt så jävla kass så det är bra alltså xD
Haha!

Puss !



Tusen gånger starkare

Nu har vi sett filmen Tusen gånger starkare. Den va faktiskt bra och jag kan känna igen mig i den ibland faktiskt.
Att en tjej kan förändra så mycket i en hel skolklass, det är sjukt. Men samtidigt bra. Någon av er som sett den? :)

Funderar på att vila lite , är trött . Men vet ej om det är så värt för kl 17.00 har vi tvätt tid. Egentligen finns det väl inget som MÅSTE tvättas eftersom vi tvättade här om dagen. Men det kan vara bra ändå eftersom dom på torsdag ska lägga nytt golv i tvättstugan så den kommer ej att kunna användas på en vecka. Ska snart gå ut med Nikita också. Men hon ligger och sover så sött just nu så vill ej väcka henne xD hahaha. 

Jag saknar dig Joakim Fyhr , trots att det bara är 11 timmar sen vi sågs. Det kallas kärlek ;) Vi umgås väldigt mkt och det är jag glad för . Jag tröttnar nog aldrig. Men vill snart ha ett svar , vill veta hur allt kommer bli. Kommer jag bli sårad eller kommer jag bli en av dom lyckligaste på jorden? Vad som en sker kommer jag vara glad för din skull bejb !<3

Puss!

Movie

Filmen var helt okej. Men jag blev lite besviken på att det bara var rektorn som var samma som i första :/ Efter filmen så låg jag och Jocke och mös lite i sängen och sen letade jag fram Tings bankomatkort och vi åkte in till stan och tog ut pengar. Vilket Ting blev glad för så hon kunde köpa cigg och åka in till stan idag. Så nu är jag barnvakt en stund :) Saga kommer vilja sova snart och då ska jag försöka sova lite till faktiskt. Sen ska jag/vi se på Tusen gånger starkare :) Hoppas att den är bra .
Puss !


Mean Girls 2

Är inge trött , så kikade efter filmer och såg att Mean girls 2 kommit ut :) Så Jocke kommer hit nu och kollar på den med mig :D Mys ! Men han åker hem efter filmen igen :( Men kommer kanske tillbaka senare :D
Nu är han snart här , kanske skriver hur filmen va efter den eller så gör jag det senare idag :D Puss!



-

Glad alla <3-ans dag hörreni! :P

Vaknade kl 07.53 och fick ett ryck upp ur sängen.
Gick in och väckte Ting.
Sen skulle vi plockat undan lite med blev ej så.
Vi tog en morgoncigg och sen satte vi oss framför tv:n .
Såg på Mysteriet på Greveholm som började idag igen på barnkanalen ;) haha .
Kanoners (Y) 
Sen gjorde jag Scones och vi åt det , jag gick ut med Nikita och sen la vi oss en stund igen.
Jag vaknade vid 14.00 tiden och gick upp och började diska.
Det behövdes. Diskade allt , tom det som Ting själv sagt att hon ska diska , i 2 månader snart.
 Men tyckte det var dags att det diskades så jag fixade det.
Ska snart ut med Nikta igen och sen laga mat och se på tv. Top model kl 20.00 (Y)
Puss !


Kärlek <3


Hallojsan

Har nyss varit ute med Nikita. Får lite småpanik för har inga cigg och inge pengar just nu. Men cigg kommer senare idag iaf :) Ska ta och laga mat nu , mackaroner och köttfärssås. :D  Hörs mer senare kan jag tro . Puss !


Ssup !

Nyss blivit väckt. Ting är ute med Nikita just nu. Sen ska vi dunka musik och städa. Saga är en jävel på att stöka ner xD haha. Ikväll är det Melodifestivalen - deltävling 2. Hoppas på bättre låtar denna gång. Sist var det rätt kasst tycker jag. Vad tyckte ni? Om ni såg på det.
Skriver mer senare. Puss !

Segt

Har inte setat vid datorn så mycket den senaste tiden. Den är ofta upptagen av någon annan. Funderar ju på att köpa en ny och då ska jag ha så att det endast är jag som kan starta den. Så jag kanske får lite mer tid till att blogga. Funderar även på att köpa en mobil , en som jag kan blogga på :) Så jag kan uppdatera mkt ! Köpa kamera ska jag snart göra :D Så ni får nog se minst en nytagen bild på mig om dagen ;) Om ni nu vill det.

Jocke är iaf här :D Vi ska åka på kryssning den 25e-27e kanske. Med Silja Symphoni till Helsingfors :D Jag bjuder såklart :D tihi . Ska bli mysigt iaf. Bara han och jag :D

Nu ska jag spela lite WoW och sen mysa med sötnosen Jocke och sen sova.
Nattinatti! Pussar


Hej

Gick upp 07.30 idag. Plockade undan tvätten och hängde upp ny tvätt. Sen fick vi besök. När dom åkte så klädde vi på Saga ytterkläder , oss själva också och sen gick vi ut med Nikita. Vi provade att släppa henne lös så hon fick springa av sig på en gräsmatta här i Tillberga , och det gick jätte bra :D Så hon fick springa runt och leka en stund och sen gick vi hem igen. Vi gick och la oss allihopa och sen vaknade jag vid 14.00 tiden. Blev mat då och Glee och sen ut men Nikita igen och denna gång tog vi med en basketboll som hon fick leka med på samma ställe :) Hon är så söt ! 

Nu funderar jag på att göra gröt eller nå och sen glo på tv eller Glee. Senare kommer Jocke och då blir det mys :D

Puss !



Händelserikt - Nooot !

Idag har det inte heller hänt ett jota typ. Eller ja , har städat , diskat och tvättat. Men annars ingenting. Jocke åkte hem vid 14.00 . Ska snart försöka sova faktiskt , behöver vända tillbaka dygnet. För snart blir det att faktiskt gå upp vid 8-9 tiden och äta en nyttig frukost och sen ut och gå. Då jag och Ting börjar med GI :)  Puss !


-

Idag har det inte hänt mkt alls xD Vaknade vid 10 och gick ut med hunden , sen gick jag och la mig igen.
När jag vaknade igen så kollade jag och Jocke på Grease en stund och sen gick vi till affären och sen hem. Jag lagade mat och Jocke gick ut med Nikita :) 

Ting och Saga kom med bussen strax efter 18.00. Mötte dom vid affären och vi handlade lite mat. Sen hem och kikade på Amazing race och minuten och sen såg vi på film , Faster . Helt okej film faktiskt (Y) Jag och Jocke var nyss ute med Nikita en sista gång för dagen. Ska väl snart sova. Puss !



I like the way

Vaknade faktiskt av Nikita idag, vid 10 tiden. Ställde klockan inatt på 08.30 men hann somna innan jag han fixa så jag skulle vakna av alarmet xD haha. Blev en promenix med henne , riktigt skönt faktiskt :D Nu är Jocke här :) Mötte honom vid affären , vi gick in och handlade lite och sen hem och la oss i sängen och mös lite :) Nu sitter han och kollar i Västerås tidningen , Nikita ligger på sin bädd och tuggar på en platt flaska och jag sitter här och bloggar och lyssnar på musik .  Skulle behöva sova någon timme tror jag , funderar på det men vettefan. Känns mer värt att hålla sig vaken och lägga sig tidigare ikväll istället.

Är ju melodifestivalen ikväll :) Deltävling 1 , det är inget jag missar ;)
Blir mys med Jocke och Nikita framför tv:n och kanske något gott till det.

Puss !




Min gammla design , saknar ni den eller gillar ni denna bättre ?


Kväll

Nu har Jocke åkt hem :( Men han kommer tillbaka imorgon igen :D Tihi .
Ting och Saga har åkt till Lena så jag är ensam med Nikita. Känns bra för då hinner hon bli mer van med mig och jag med henne. Har iaf inte varit några problem ännu. Ska ta och se på några Glee avsnitt snart , så fruktansvärt bra !  Gillar ni Glee? Om inte - Varför? 

Någon granne har fest , ovanligt ? Nej inte det minsta. 
Tur att jag inte ska sova än på ett tag iaf :)  Men ska upp tidigt imorgon så Nikita får sin morgon promenad =)

Puss !


Oouff , gammal bild xD


Pics

Nikita


Blev mys i sängen inatt innan Jocke kom och la sig :)




Bowlingen


Jocke laddad ;)


Å så ska klotet iväg också ;)


Me , myself and I


Freedaag

Igår blev det inge bloggande för var på stan och sen var jag och bowlade med Jocke. Percy hoppade in efter ett litet tag också. Sen kom Percy´s brud och Ozzy och då spelade alla utom jag bowling i 2 timmar till. Kom hem vid 22 och började gosa med hunden :) Vi har ju fått hund , hon är här på 2 veckors prov nu och går det bra får vi behålla henne :) Hon är en söt liten amstaff tik på 4 år. Jätte duktig tjej och går utmärkt ihop med barn vilket är kanon :)  Ska snart ta och traska ut med henne. Och slänger upp en bild här på henne ikväll :)  Även några bilder från gårdagen kommer komma upp :)

Puss !

Morrnmorrn

Nu är jag barnvakt. Trött som satan men det går nog bra ändå. Saga kanske vill sova lite snart och då kan jag också passa på att sova (A) . Men får se , ska kanske väcka Jocke vid halv 12 och gå och köpa pizza :) Vi pratade om att vi skulle äta det idag medans Ting är borta. Annars känns det fel , ifl inte hon har råd med det och jag har ej råd att bjuda just nu. Den 16e ska jag på möte med mina systrar Viktoria och Marie , först till Fondkistan och sen till banken och fixa med pengarna (Y) Sen blir det en rejäl kryssning med Jocke , och kanske Vicki och Kim också :) Nu ska jag spela lite wow faktiskt xD haha , gjorde ett trail account igår för att se om jag vill börja spela det igen eller ej.

Puss !

Stan

Åkte ju in till stan idag och träffade mamma. Var trevligt eftersom vi ej ses så ofta längre nu när hon inte bor i samma stad :/ Efter det gick jag , Ting och Saga och åt och sen gick vi till ica och köpte lite mat och ingredienser till cookies :)  Ting håller på och bakar det just nu och jag sitter här. Om ca 1 timme och 30 minuter kommer Jocke :D   Vill åka och handla lite juice och annat gått , men ah :/ Affären här har ju stängt nu :(  . Men får klara mig utan det idag. Skulle behöva energidryck för är jätte trött och inte kul att somna innan Jocke kommer xD haha.

Har skurvat fast benen på sängen ordentligt så den ej låter så mkt när man har sex (A) höhö.
Mina pengar kommer i slutet av denna månad så då ska jag införskaffa mig en bra kamera :) Så jag vekligen kan ta fina bilder VARJE dag.

Puss !




En galen Saga ;)

2 månader

Idag är det två månader sen min far gick bort. Jag tänker på dig varje dag. Men jag vet att du inte vill att jag/vi ska sitta och sörja hela tiden men ibland måste man få det. Idag är en sån dag , en dag då jag bara skulle kunna sitta ensam och gråta hela dagen igenom. Men jag försöker hålla humöret uppe. Jag älskar dig pappa <3



Ska snart åka in till stan och träffa mamma. Sen kanske jag ska träffa Jocke också men får se . Han kanske kommer hit ikväll och sover här :)  Skriver mer sen. Puss <3

RSS 2.0