:)

Okej , jag ska faktiskt se på let´s dance när det börjar nästa år. För sötaste Rabih Jaber ska ju vara med :D

Har nyss duschat , ska ner på stan om ett tag och träffa Jennifer :D VI ska väl gå å kika i lite affärer och jag ska iaf äta där nere. Och antagligen snacka lite skit och om nyår :)  Sen får jag se hur jag gör. Hade bestämt mig igår men nu har jag börjat tveka igen. Men men , får se hur det blir.
Ska nog ner imorgon också och inhandla alkoholen till nyår iaf :) 

Drog till Adam i fredags . På kvällen . Gjorde sällskap med Jennifer :D  Hon skulle till Arboga. Kom hem igår igen . Sen inatt gick jag ut och träffade Anton ett tag. Var trevligt eftersom det var så jävla längesen xD haha .
Kom in vid 02.20 , då satte jag mig en liten stund vid datorn och sen la jag mig och sov.

Här kommer en låt med en av världens bästa sångare. NICK PITERA ! :D <3



Puss !

R.I.P

En dag försent , men och ?

R.I.P

En av världens bästa och sötaste skådisar. <3





Förövrigt känner jag mig jävligt förvirrad.
Vet varken ut eller in känns det som.
Det tar kål på mig även om jag ej visar det.




Imorgon

Imorgon drar jag/vi :D Blir smått sur eftersom folk börjar banga helt plötsligt . Det är tråkigt :/  Får iaf träffa sötnosen imorgon :D
Igår tvättade jag och fick även ett städ ryck så fixade till i hallarna . haha xD Tror jag kommer städa idag också , så mammi blir glad xD Nu sitter jag bara å tar det lugnt , lyssnar på musik å tänker. Ska leta fram kläder till helgen och packa lite smått .


Vill tillägga att ni är dåliga på att kommentera xD haha
Har inte så mkt att tala om för tillfället . Men kanske blir mer under dagen. Annars skrivs det nog en hel historia efter helgen xD haha

Tycker om dig <3
                                                                                                                                                             Puss :*

<3

Helgen har varit helt okej. Blev krogen i lördags med Sassa , Becky och Suzzi . Det var trevligt :D Träffade även på mina bruuds där :D Och annat kul folk . Men ser fram emot helgen som kommer JÄTTE mycke :D Den ska bli kanon och kanske jag/vi med ;) haha xD

Igår tog jag det bara lugnt. Orkade inte göra något särskilt. 
Kunde knappt sova inatt för jag var så jävla orolig :O sov kanske från 04.00-05.00 sen låg jag bara och vred på mig och försökte sova till ungeför 07.00 , då ringde Erik :) Och jag sluade vara orolig . Vi snackade ett tag och sen satte jag mig vid datan lite , Vid 14.00 la jag mig och sov ungefär 2 timmar. Sen bara tagit det lugnt och ätit sen jag vakna och ska väl snart ta mig ett bad. Har blivit en bad människa igen , det är så jävla skönt att bara ligga där bland allt skumm xD Nu funderar jag på att tända ljus också :) Men då saknas en sak , HAN ! <3

                                                                           Puss :*)

KÄRLEK PÅ HÖG NIVÅ !



Bästa <3


Idol



Bilden säger allt !
<3


Shoo

Imorgon imorgon imorgon ! (Y)

Ja imorgon helt enkelt , så åker jag till huvudstaden (Stockholm) , och träffar Voniz och sedan ska vi till ett cafe på östermalm och träffa Victor , han ska berätta lite om ett jobb på nattklubben Royal garden. Troligtvis ska vi väl ta jobbet =) Och hoppas att det inte bara är ett tillfälligt jobb utan ett som kvarstår minst ett år iaf . Får/tar vi det ska jag söka ännu ett jobb i Stockholm och flytta dit på heltid :) Önska mig/oss lycka till (A)

Igår kom Ting hit vid 12.20 , vi kikade film och sen kom hennes mamma hit och körde oss+Vicki till hemdals familjeläkarmottagning . Jag och Vicki skulle ju vaccinera oss. Var kö , nr 50 fick jag och det var nr 9 som fick gå in när vi var där. Kanske fick vänta en timme eller nå sådant.  Sen var det min tur , fick gå fram å sätta mig på en annan stol , sen efter en minut fick jag gå in i ett rum där det satt 3 sköterskor , fyllde i en lapp och sne tog sprutan . Men jag trodde ej hon tog den först för jag kände inget xD  Började få smått ont i armen igår kväll och idag har jag också lite ont.  På vägen hem smet vi in en snabbis på hemköp och köpte lite gottigott och sen hem till mig och Vicki igen och kikade på film :) Sen spelade vi lite kort. Och strax innan 22.00 åkte Ting hem. Då la jag mig i ett bad och sen satt jag lite vid datorn och la mig rätt tidigt.

Nu ska jag byta om och traska iväg till Ica och köpa kaffefilter åt mamma xD

Puss på er // Ulleh


Calle <3

Okej , blev asglad i fredags . Skrek som satan när Calle gick vidare direkt till finalen :) Nu vet jag att han faktiskt kan vinna över Erik , för Eriks röst har jag verkligen tröttnat på. Men Calle har jag älskat sen första stund ! Och han är så jävla söt också ;) haha xD

Min helg har varit lugnt förövrigt. Sett film , spelat och sovit typ (A) haha xD

Snart kommer Jocke hit , så blir att se på KNIVEN I HJÄRTAT med honom och Vicki =)  Så jävla bra är det .
Sen ska jag nog gå och vaccinera mig.

Kanske blir Sthlm i helgen , och jobba :) Och så kanske det blir varje helg . Är det bra lön så flyttar jag troligtvis dit och skaffar ett till jobb så jag har råd med lägenhet och sådant :) Men får se hur det blir .

Vill bara ha fredag nu så jag får veta vem som vinner idol :) Hade velat gått på finalen faktiskt. Men blir nog inte så , om jag ej vinner biljetter.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer faktiskt , eller okej , DU är söt <3
DONE !! =)

                                                                                                                                               Puss // Ulleh





Veckan som varit

Godmorgon , eller aa , goddag ;)

Nyligen vaknat. Ska snart ta å städa och möblera om. Känner mig så jävla hängig idag :/ Förkyld och ont i kroppen och mår illa :(  Får se om Ting kanske skulle komma hit sen eller ej . Ska iaf se idol ikväll. och helvete om Calle åker ut. Han får inte det , han är bäst !

Tisdag: Åkte ner på stan med mamma. Åt på mongolia . Åkte hem och mötte Jocke och sen gick vi till Vickis jobb. När vi kom fram var även Sara där :D Så vi var där i ca 4 timmar (A) haha xD Sen traskade vi hem till Sara lite snabbt och sen hem till mig så jag kunde betala räkningar och sen gick vi flickor till bk och åt och sen hem till mig igen och hämtade vattenpipan och sen gick vi ner till Sara och satte oss och rökte och kikade på tv och tog det allmänt lugnt.

Onsdag: Blev att gå hem till Sara idag också :)  Tog med vattenpipan igen och vi satte oss ner och rökte och lyssnade på musik.

Torsdag: Gick ut till ö&b med Vicki , på vägen hem stannade vi till på donken , åt en mc feast :D Var längesen .
Ting kom till oss lite senare och kikade på barnkläderna :) när hon åkt hem spelade jag lite å sen kikade jag på nya American pie . Helt okej faktiskt , men jag saknade dom gamla skådisarna :/


Ha det gött , nu ska jag göra lite nytta här hemma. Puss och kram // UllehBulleh



Skön låt

Gammal låt men så jääävlaaaaa skön =)



Hänt lite saker på senaste tiden faktiskt :) 
Inte bara setat hemma å halv ruttnat.
Berättar det mesta senare idag för nu ska jag ta och krypa ner i sängen.
Fryser !
Puss // Ulleh


RSS 2.0