.

Hejsan !
Jag är väldigt dålig på att hålla er informerade om vad som händer i mitt liv. Men kan tala om att jag varit kattvakt i lite mer än en vecka. Umgåtts en dag/natt med Kim och sen kom Jimmy hit och var här en vecka. Vi åkte till Gröna Lund i tisdags med Sara och Andreas. Det var kul , bra väder hade vi också :) Sen har vi nästan bara kollat på film och tagit det lugnt . Druckit lite .  I onsdags åkte han hem och jag mötte upp Ting och Saga på Centralen och vi åkte hem hit till Ting och har haft 2 mys dagar (Film och skratt) . Om ca 40 min ska jag ta bussen till centralen och möta upp min storesyster Cissi och hennes son Marcus. Var rätt längesen jag träffade Marcus så ser verkligen fram emot det :)

På tisdag åker jag till Stockholm. SKa provjobba på cafe med Jennifer i 3 dagar. Hoppas det går bra och att jag gillar det. Men självklart är jag nervös. Ska lära mig hur man gör allt .

Nu ska jag ta och packa ner det sista som jag ej får glömma och sen är det snart dax att gå ut till bussen.
Ha nu en jätte bra dag allasammans!
Puss

:D

Idag har jag varit duktig och städat hela lägenheten , köpt mat och snart ska jag in till stan och möta upp Jimmy. Vi ska gå å köpa det vi ska äta ikväll och sen hem och fixa ordning maten och glo film och umgås , som vänner. Nothing more !
Kim kom hit igår , vi gjorde inte särskilt mkt. Gick på stan , åt på donken och sen drog vi hit , duschade , satte oss vid datorerna och sen gick vi och sov. Köpte 3 nya linnen på stan :D Sen skulle jag köpa fläkt men dom var slut :( Så kanske blir en idag ist om det finns några kvar på coop extra dvs.

Nej nu ska jag fixa till mig lite och sen gå ut till bussen.
Ha det så j*vla bra nu i denna hetta.
Puss
//Ulleh


Imorgon =)

Imorgon kommer Vonis Sötnos (Jimmy) och min sötnos Adde (Anders) =) Tänk att han åker ända från Sundsvall och hit för att få träffa mig :D tihi så söt så. Längtar så jävla mycket. Ska bli riktigt kul :D
Nu sitter vi och lyssnar på musik å längtar efter dom :D

Puss !


Fredag

Snart är det dags för Power big meet 2010. Börjar på Torsdag och slutar på Lördag. Men jag längtar mest till Fredag för då kommer Adde =)  Min sötnos (A) tihi.

Sitter hemma hos Ting med henne och Vonis nu =) Trevligt :D Nyss ätit mat , stuvade mackaroner och korv. MUMMA !  Vi kikar på tv nu och senare ska vi nog se Kommisarie Späck , efter jag snackat mer med Adde :)

Puss

:/

Det blir inte alltid som man tänkt sig ...

<3

Vill börja med å säga att jag saknar dig sötnos <3

Sitter hemma hos Ting , tar det bara lugnt. Gårdagen och dagen har varit för varma xD Man har nästan smält bort.  Ska vara kvar här till på tisdag. Då ska jag hem å städa och tvätta. Sen vänta på att det blir fredag så sötnosen och Jennifer kommer :D Vonis kommerpå tisdag också btw :D

Neh nu ska jag göra annat.
Puss!

Bjuder på en ny bild på mig :D

RSS 2.0