Dålig uppdatering

Ja , jag vet att jag varit dålig på att uppdatera. Men har varit så mkt att göra så har knappt setat vid datorn. Och mitt internet gick ut det 23 dec. Men idag kommer troligtvis mitt nya :)

Julafton spenderades först med Ting och Saga tills dom blev hämtade , sedan diskade jag och städade lite. Duschade och lagade mat naken och dansade sedan runt i lägenheten naken tills jag tog på mig kläder och började fixa mig.  Runt 16.30 tiden kom Jocke. Vi kollade på tv och han sov kvar tills i söndags :D Kl 00.20 i söndags (måndags) gick jag ut för att träffa honom igen och hoppade in i bilen och åkte sedan och hämtade upp 2 personer , sen åkte vi till donken och satt säkert där i någon timme. Sen drog vi en sväng ut till Björnön och sedan hem. Var hemma runt 03.45 (tror jag det var). Igår kom Vonis hit :) Min efterlängtade älskling. Hon ligger och sover så sött i min säng just nu ;)  Sara och Andreas kom förbi en sväng igår också och sen runt 23.30 tiden kom Jocke. Blev tv tittande , tittandes på gamla bilder och en video från Vonis julshow. Strax efter 02.00 gick jag och Jocke ut och tog en cigg innan han åkte. Vi satt även i bilen ett litet tag och mös och pratade :) Är så j*vla glad över att jag träffat honom. Och att han inte alls bor långt bort. Nu hoppas jag bara på det bästa. Känslorna börjar växa.

Snart kommer mamma hit en sväng och sen ska jag , Vonis , Saga och Ting åka till stan :)
Puss på er ! <3

Acceptera

Jag rår ej för att jag älskar honom. Ni få bli sura , ni får säga upp vänskapen , men är ni mina äkta vänner så stöttar ni mig vilket val jag än gör , ni är glada för min skull. Jag älskar honom , jag gör verkligen det. Förstår ni inte det ? Jag ska åka och träffa honom imorgon , vilket känns riktigt skönt. Saknar honom något enormt mycke , gråter när ingen annan ser. Han är den som finns i mina tankar och det är inte erat problem. Acceptera det eller dra!

Jag älskar dig , du vet vem du är <3


Hej

Igår ringde jag till Marih (min storesyster på pappas sida) , var bra nervös men det gick jätte bra :)  Fick reda på att pappa dog den 21/11-10 , han låg alltså död i sin lägenhet i ca en och en halv vecka :/ . Begravningen ska vara den 7:e januari , alltså dagen innan Jennys 20 års fest. Kul ! Men aja , det funkar. Fick även reda på att vi har en viss summa pengar att dela på , men ska bort kostnader för begravning , sanering och glasmästare. Ska nog träffa Marih nästa vecka , det ser jag fram emot. Hon är ju trots allt min storesyster. Hon har tydligen 3 barn och 2 barn barn :O . Fick även reda på att våran farfar dog i vårast :'(  Det va faktiskt något jag eller min lillesyster fått veta.

Igår vann jag 500kr på en tian lott xD Haha :P   Ska snart trippa ner till affären och köpa lite mat. Jag betalar all mat här just nu. I helgen kanske jag drar till Stockholm :)  Förövrigt så är jag singel nu. Jag och Fredde funkade inte ihop längre :( Jag var för orolig och vi litade nog inte på varandra till 100% och gör man inte det så kommer förhållandet inte att funka. Funderar på att anordna en liten grej här på bloggen någongång nästa år kan jag tro :P
Igår kom Emma och hämtade mig och Ting , vi sladdade lite och sen åkte vi till Bjurhovda och tog en cigg med Camilla , Linda och Anna. Efter det åkte vi runt lite , sladdade lite mer och sen åkte på till Pettersberg och träffade Danne och Emil en snabbis. Sen köpte vi cigg och tanka och drog hem . Jag låg i sängen och smsa ett tag och frös satan :O Tillslut somnade jag. Vaknade av att Saga försökte prata med mig xD haha så söt :D Så jag tog upp henne och så mös vi en liten stund i sängen innan vi klev upp.
Hörs senare gott folk :D Puss på er !<3


Orken

Har verkligen inte orkat bloggat. Inte sovit särskilt bra sen jag fick reda på att min far gått bort :( Tänker på honom väldigt ofta. Ska ta och ringa min äldsta syster imorgon också , NERVÖS !! :/ Har ju aldrig pratat med henne förut eller ens träffat henne och ändå bor hon i samma stad :S .

Har rätt nyligen kommit hem. Var ut med Camilla och Ting till linda en sväng :) Vi rökte vattenpipa , trevligt vill jag lova :)   Igår tog vi en liten sväng med Anton och Skalman och i Fredags så åkta jag , Linda , Ting och Jenny till Fjärdhundra och hälsade på min lillesyster och hennes kille mfl. Var kul men jävlar va svårt det var att hitta dit xD Tog en timme för oss och det är bara 5 mil :S Haha xD Men gick fortare hem eftersom vi körde rätt väg då :) Ibland är det inte lätt. När vi åkte på e18 på vägen hem så stötte vi på tre polisbilar och en bill låg upp och ner i diket , en människa gick på e18 också , vad ska det vara bra för ?

 En bild kommer här :)



När jag var på stan med Jenny i torsdags så såg jag att det kommit ut ett nytt nagellack , Grafitti nails .


Här är resultatet :)

Vad tycker ni ? Blev det bra ? :) Jag tycker det blev snyggt !

Nu ska jag försöka sova snart. Natti natti !


R.I.P Pappa <3

Igår kom polisen hit. Dom berättade att min biologiska pappa hittades död i sin lägenhet av min faster i tisdags :'(  Var verkligen itne kul att höra. Ringde min lillesyster direkt när dom åkt och störtgrät och berättade vad som hänt. Ska även kontakta min ena storesyster (som jag aldrig träffat eller pratat med) och se hur allt med begravningen blir. Hon skulle sköta det praktiska tydligen.   Var även ner på stan ett tag , gick runt där med Jenny och jag köpte lite julklappar och lite saker till mig :) Vad får ni nog se senare idag. Kanske blir en tripp till Stockholm idag , annars vet jag inte riktigt vad som händer , kanske jag ska ta en tripp till Karlskoga eller nå ? Hälsa på Elena och hennes kille och även min andra storesyster , hennes man och deras ungar. Då kaske jag kan passa på å träffa Jimmy också så jag kan få tillbaka mina pengar. Men vi får se senare idag hur det blir. Ska snart ta och gå å lägga mig och försöka somna. Natti natti !  

ps , för er som vill se Kissie naken så kan ni gå in på http://classe-kinzakenza.blogspot.com/ . Det är äkta och inge fejk. Med rätt metod och människa kan man få bort alla censureringar. haha , ds.

Onsdag 1/12-10

Idag åkte älsklingen hem :(  Imorgon kmmer det upp bilder som jag tagit på honom idag (A) tihi :D  Ska snart lägga mig i sängen och försöka sova. Men vet ej om jag kommer lyckas , för mycke tankar i mitt huvud just nu. En person lovade mig en grej men håller det ej , hmm vad ska jag tro? Du får helt enkelt skylla dig själv !

Natt natti <3

RSS 2.0