Dags för



Tänkte att jag faktiskt skulle ha en lite frågestund.
Så passa på att fråga PRECIS vad ni vill så svarar jag på det.
Avslutas imorgon kl 15.00 om jag fått in några frågor då dvs .
KÖR PÅ !!
Puss på er =)


....

Har inte gjort särskilt mycke idag. Sov till typ 12. Sen bara setat vid datorn typ. Ska faktiskt ta och spela lite WoW snart xD haha . Har inte spelat så mycke den senaste tiden eftersom älsklingen spelat rätt mycke. Sen har det ju varit massa att packa osv inför flytten. Ska spela Bingolotto ikväll också med Vonis :D Hoppas på vinst och hoppas att mina läsare håller tummarna och önskar mig lycka till ;)  Tihi.

KRYSSNING PÅ TISDAG !! :D  Taggad till tusen kan jag lova .

Puss !


:D

Hejsan !

Var framme i Stockholm ca 11.50 igår. Gick in på Centralen , ställde mig vid ringen och väntade på älsklingen. Kl 12.30 dök han upp och vi tog pendeltåget till Väsby , gick in på en butik där och sedan gick vi till Väsby centrum där vi åt och mötte Vonis :D Vi gick runt där en stund och sen traskade vi hem till henne. Vi tog det lugnt , såg film och sedan Idol. Och efter Idol åkte älsklingen hem :(  Men nu är det bestämt att jag ska till honom på måndag och sova kvar där så han verkligen kommer upp i tid på tisdag. Jag ser fram emot det för saknar verkligen att få sova med honom. 

Just nu sitter jag och Vonis och kikar på tv och nördar lite dator. Ska snart hjälpa henne att packa ner grejjer inför deras flytt som görs på torsdag.  Det är två månader mellan mig och Fredrik idag också :D Han var riktigt gullig mot mig igår , han frågade en speciell grej , men vad det var säger jag inte ännu . Mohaha ! Ni får allt vara nyfikna ett tag :D

Puss på er <3


Fredag

Igår var jag för lat för att blogga . Men hade tänkt göra det på kvällen men då fick jag veta en sak som gjorde mig ledsen och förbannad så jag hade ingen lust att blogga för då skulle det bara stå massa barnförbjudna ord. Och det kanse inte är det bästa för det kan ju faktiskt finnas "småttingar" som läser detta ;)

Idag är det iaf fredag och jag åker till Sthlm kl 10.25 , framme kl 12 . Blir buss denna gång. När jag väl är framme hoppas jag att min älskling Fredrik möter mig. Annars åker jag väl direkt till Väsby och går till Centrum och väntar på att Vonis ska sluta så vi kan fixa det som ska fixas och sedan gå hem till henne.  Känns som att jag fått mycke motion dom senaste dagarna , vilket är bra , för ställt mig rätt mkt på vågen nu. Har faktiskt gått ner 10 kg :O På ca 3 månader , det är goodie :D

Nu ska jag dricka upp min yoghurt och sedan ska jag fixa mig lite smått , sen är det nog dax att gå ut till bussen.

Bloggar väl när jag är framme . Puss !

Flytt..

Nu har Kim och Jörgen varit här och hämtat Vickis grejer och henne. Tomt nu :(  Fällt några tårar faktiskt. Men vi ses nog snart igen :)     Flyttning på hög nivå hemma hos mamma . Här på bilderna ser ni mitt ovh Vickis gamla rum som vi delade på när vi bodde hemma här hos mamma. Och det syns väl att det ska flyttas helt och hållet? :P



Igår köpte ju jag nya skor , och ni fick ju ej se bild på dom då för det ej funkade. Men nu funkar det så nu får n en bild på dom , vad tycker ni? :)


Bjuder även på en bild på mig och Saga , min vänsterhand och en på mig själv :) Alla tagna idag !
 

Sittar och lyssnar på musik just nu och skriver här. Väntar på att Ting ska komma och hämta Saga så jag kan lägga mig i ett bad och kanske vila lite. Känner mig rätt trött så det skulle nog behövas. Sover kvar hos mamma ännu en natt och så får vi se om Tings mamma och Gudrun får tag på släp så vi kan köra mina sista grejer ut till Tillberga imorgon . Då kommer jag sova där till fredag sen åker ju lilla jag till Stockholm =)

Puss !

Dagen som varit

Hejsan !

Åkte med mamma och min lillesyster ner på stan idag. Mamma skulle köpa flyttkartonger och skor. Kom hem med ett par fina vinterskor jag :D Tänkte lägga upp bild på dom men funkar ej för mig :S Får se om det funkar en annan dag så ni får se dom :)    När vi kom hem igen la jag mig i ett varmt bad och sedan började jag packa det absolut sista av mina grejer. Som vi antagligen ska köra ut till mig och min kombo imorgon. Ska bli skönt att ha det avklarat faktiskt. Sen på fredag åker jag till Stockholm. Hem till Veronica :D Och blir kvar där till måndag tror jag och då åker jag till min älskling :D  Och sen på tisdag åker jag , Veronica , Fredrik Och A på kryssning :D  Ska bli skita kul ! Någon mer som ska åka då? =) Sen när vi kommer hem igen på onsdag åker jag troligtvis med till älsklingen igen , han ville att jag skulle göra det :)    Har även vart till efterrlängtade Jenny idag :D  Henne har jag saknat som sjutton!  Jätte fin lägenhet hon och hennes moder har flyttat till :) Vi snackade och kollade på tv och bara latade oss.  Nu sitter jag och lyssnar på Idol 2010 skivan , det är ju inte första gången jag gör det utan mer typ 145326643 gången :P hahaha xD  Ska spela lite WOW tänkte jag och sedan ska jag starta en film och krypa ner under täcket och vänta på att tiden går fortare .

Puss !

Film

Nu bli det film och mys med coca cola och kinderägg hon mamma.
Ska ju sova hos henne till på onsdag. Då kommer Antita hit och vi ska köra dom sista grejjerna till Ting. Och så flyttar min kära lillasyster då också :(   Imorgon ska jag och Vicki hem till Jenny iaf. Umgås med henne , det var så längesen ! Så det ser jag fram emot. Sen ska jag även få svar av en viss person om han ska med på kryssningen istället för Pettsson :D Vilket jag hoppas för det vore sk*t kul !


Neh nu blire film.   Vi hörs ;)    Just ja , försökte ta bild på mig , colan och kinderäggen med nya camen , men den gick det ej att ta bilder med tydligen :S så fick ta med den inbyggda camen och den suger verkligen. Ja , här ser ni resultatet.   Trodde jag ja , funkade inte å lägga upp bild just nu :S  Jaja , den kommer väl sen .



Dagens

Hejsan !   Vaknade för ca 30 min sen. Tog med Saga upp . Hon sitter nu på golvet och leker och jag sitter här och skriver och sjunger till Samson med Idol Alice , så underbart bra !  På fredag åker jag nog till Stockholm igen :) Sover hos Vonis då och så kanske jag/vi ska träffa E och hitta på nå. Det blir nog bra =) .
Neh ska ta å busa med Saga lite så hon kanske somnar , annars får jag väcka Ting så hon kan ta hand om sin dotter för jag vill duscha .

Pussgurkor !

Godmorgon

Vaknade för ca en och en halv timme sedan. Har pratat med älsklingen :D  Det gjorde mig riktigt glad. Och nu har vi städat lite så nu är Camilla här :D  Snart ska det väl diskas lite och sedan ska det lagas mat och sen kl 19.00 ska jag spela bingolotto xD Hoppas på vinst och hoppas att ni , mina läsare , kan hålla tummarna :D Vinner jag mycke får ni en liten del var (A)

Puss på er från en glad "Ulleh" :)


PA2

Nyss kommit hem från bion. Var ju som sagt och såg Paranormal activity 2 med min kära kombo Ting . Den va grymt bra och så mycke läskigare än ettan. Jag blev alldeles svettig av att sitta där och se den. Panik slagen , var nära på att gå ut ur salen för att få pusta ut. Nästan alla i salongen skrev vid ett x antal tillfällen. Se den så förstår ni nog :) Efter bion väntade vi på centralen i ca en timme , sen kom Markus mfl och hämtade oss och körde hem oss. Tack för det :D Sen åkte dom in till stan för att hämta några och nu är dom här igen så ska vara social nu.


Word ...

Nu är Ting vaken och Camilla kommer nog snart :D

Tänkte faktiskt skriva ett litet inlägg angående Paow .
Hennes blogg är en av mina favorit bloggar. Dock har jag bara två. Paow´s och Gynning´s . Sen vänners bloggar också såklart .  Paow och Hugo har ju gjort slut , vilket jag tycker är väldigt tråkigt :(  Dom var riktigt söta ihop. Paow var otrogen med Nemo (Kungarna av tylösand) en gång. Som hon sedan ångrade väldigt mycket som jag förstår det. Sen sitter Hugo och skriver saker om henne på sin blogg. Saker som verkligen kan såra en. Tex att han spyr bara han ser en bild på henne . Hur shysst är det? Dom var ändå tillsammans , han kan väl "glömma" att hon var otrogen och istället tänka tillbaka på dom bra stunderna dom hade tillsammans. Som tillexempel när dom var här i Västerås och hoppade fallskärm. Jag vill också hoppa fallskärm xD Kanske ska förska få med mig Paow och hoppa fallskärm samtidigt som henne (A) Haha .

Neh nu ska jag börja fixa mig lite. För snart bär det in till stan.

Puss & kram

En bild på Paow också. Tycker hon är en vacker tjej.


:)

Snart ska Ting väckas på riktigt så hon kommer upp. Om några/någon timme kommer Camilla hit :D Sen kör hon in mig och Ting till stan och vi ska gå på bio. Blir att se Paranormal activity 2 . Hoppas den är bra :) Men gör inget om den skulle vara en besvikelse (vilket jag inte tror) , eftersom vi ej betalat nå för att se den xD Skriver nog om den när vi kommer hem :D

Pusselipuss !

Kul

Jag har gått och blivit sjuk och imorgon ska jag och Ting på bio :O hoppas jag blir bättre idag. Sjukt ont i halsen , fryser , ingen ork i kroppen , orkar nästan inte skriva detta . Vill bara ligga i sängen och ta det lugnt , men fick gå upp för Saga vakna och Ting vakna inte . Men så fort Ting vaknar ska jag bädda rent på min sida av sängen och sen ska jag duscha . Får se om det blir bättre när jag bäddar rent i sängen.
Nu ska jag glo på tv eller film eller nå. Saknar min älskling <3


F*ck you

Nu börjar jag ärligt talat tröttna på allt skit snack. Vem talar sanning? Alla kan inte komma och säga olika saker :S Vill verkligen veta sanningen. Annars kanske jag ger upp snart , för hur mkt mer ska man orka?

Jaja , i helgen var jag ju i Dalarna med bästa Jennifer <3 Det va skojj men alltid trist at tåka hem :(  Trivs verkligen bra där. Och kanske dom kan få mig att bli mer van med hästar och veta mer om dom osv xD haha 

Nu ska Ting väckas sen ska det åka och handlas.

Jag älskar dig Fredrik Heikenström , 30/8-10 <3

.



1.
Jag kan inte sova om kuddarna eller täcket ligger åt fel håll.
2. Jag hatar att gå själv i mörkret och blir nojjig.
3. Jag tror på spöken !
4. Jag hatar gamla filmer.
5. Jag vill ha barn nu !
6. Saknar min karl mer än något annat.
7. Sjukt j*vla svartsjuk är vad jag är.
8. Vissa dagar har jag bra självförtroende, andra dåligt.
9. Jag hatar att prata inför mycke folk när jag är nykter.
 10. Jag var halv alkolist för 2 år sen.


ah

Har inte skivit här på ett tag. Men det beror på att jag ej orkat . Har inte mått så bra som jag egentligen ska må. Men sånt är livet. I helgen blire Dalarna med bästa Jennifer <3  Imorgon blir det först loppis , sen hem till mamma (sover där inatt) och packa och sedan bli hämtad och åka till Dalarna för att sedan se vad som sker xD haha. Nästa fredag blir det kanske bio , Paranormal Activity 2 , hoppas den är bra .  Får se om min baby kanske kommer då också , jag hoppas iaf det. Nu ska jag lyssna på lite musik och sedan se film. Natti !

:@

Jag gillar det inte !!!

RSS 2.0