3 månader

Idag är det tre månader mellan mig och Fredrik.  Dagen började med lite kaos , jag såg en sak som fick mig att dumpa honom. Han började gråta osv och vi pratade ut. Och nu vet han att detta är sista chansen. Fortsätter det så är det slut för gott. Vi har iaf myst en massa idag. Och ska snart lägga oss i sängen och mysa lite till och sen se på Dumma mig xD haha .  Och imorgon kväll åker han nog hem :( Men jag ska ju kanske till honom snart :D Bara alla pengar kommer så åker jag till Stockholm direkt och bosätter mig nog där ett tag. Julafton kanske inte blir som planerat :/ Men får se. Skulle vara med Fredde då och ha det mysigt men nu kanske han ska åka bort , gör han det får jag sitta hemma själv , det funkar ju det med men inte det roligaste. Och nyår , GAAH !! , har inte bestämt mig för vad jag ska göra då ännu :O Ska jag vara kvar i Västerås , eller ska jag åka till Dalarna eller någon annan stans?  Någon som vet något kul som händer då? Som man kanske kan hänka på till/på ? :)  

NattiNatti , puss <3



<3

Älsklingen är här :D Vi kanske åker till Sthlm idag . Men får se hur det blir runt 15.00. Vi har nyss ätit lite frukost och sen hade vi det mysigt :) Tihi. Jag älskar dig Fredrik Heikenström <3  Fint väder idag , kanske man ska ut och gå lite .  Hörs senare. Puss !

Alla Kikar :D

Tycker att ni alla ska in på denna sida och kika. :)  www.scantraxxradio.tk 
Där spelas : Best of Trance & Hardstyle & Techno Mix!

Hoppas ni gillar det :D
Dj EnZOo / Dj BlueMoon
är en nära vän till mig. Han va även min stora kärlek för många år sedan xD haha !

Nu ska jag sussa , vi hörs sen ! Puss på er mina små kycklingar (A)

Godmorgon

Sitter i soffan och äter choklad och kollar skidor på tv xD Haha , inte min grej egentligen men ah , kan vara intressant ibland. Sverige vann precis guld och silver :D Göttans xD 
 dag :D Idag blir en lugn dag. Ska se på Vem kan slå Filip och Fredrik ikväll och sen blir det väl film eller sova xD
Nu ska det lagas lite mat och sen ska jag ta och spela lite faktiskt . Puss!

Tjäna pengar på bloggen

Hur ska man egentligen göra för att tjäna pengar på bloggen?  Okej , jag skriver inte flera gånger om dagen jämt men jag skriver oftast någon gång om dagen. Jag ska köpa mig en fin fin kamera , kosta va den kosta vill! Men bra ska den vara. Ska köpa en så jag kan uppdatera mer med nya bilder. Min mobilkamera är inte så jätte jätte bra så det blir rätt kassa bilder om jag skulle fota med den hela tiden.

Kanske blir kryssning på julafton. Min ena syster fyller ju 30 år då så vi hade tänkt att göra nå kul då. Då ska nog älsklingen min med också :D Vi har ju faktiskt pratat om att fira jul ihop , vilket vore jätte mysigt :D Då vet jag precis vad han ska få i julklapp (A) 

Om tio minuter börjar Heartbreak hotel , en av mina favorit filmer :) Har väl sett den ett x antal gånger så kan den utantill men fan , den e lika bra varje gång . Kanske ska fixa något att äta innan filmen. Puss på er !


God dag

Vaknade för ungefär en timme sen. Och Kissie får faktiskt skylla sig själv , dock var det ingen som träffade men ändå. Hon skriver att det inte är fint att vara stor. Men det kan det visste vara :S Finns faktiskt folk som älskar stora människor. Är man stor och har partner så har ju partnen mer att älska än om man är pinnsmal. Och ska jag vara ärlig så tycker inte jag att Kissie är en bra förebild. Hon har ju fan "opererat" det mesta på sin kropp. Är det så alla småttingar ska göra?   F*n bättre att vara äkta !   Paow är en bra förebild tycker jag. Hon är så otroligt söt och verkar vara en helt underbar människa .



haha

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.1016104-kandisbloggare-utsatt-for-aggattack 

Visste att vi inte skulle tagit bussen hem innan 20.00 , hade varit kul att se xD

Puss på er !

God morgon?

Jag vet inte riktigt om jag ska säga god natt eller god morgon? Har inte gått och lagt mig ännu xD Setat uppe och kikat på film , hjälpt Kim lite på WoW och sedan bara pratat med vänner på msn. Funderar på att lägga mig i soffan , kanske starta en film eller kolla på tv och se om jag slocknar xD Känner mig rätt trött och vet egentligen inte vaf jag gör vaken nu. Men ibland kan man helt enkelt inte sova. För mycke tankar som snurrar i mtt huvud , oron i min mage. GAAH jag blir galen snart. Psyket nästa kanske?

Har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska göra nästa helg. Ska jag på kryssning eller ska jag kanske ta en tripp till Gävle eller Fagersta? Eller ska jag stanna hemma , kanske gå på krogen/festa men mina söta vänner ? Svår fråga faktiskt.

Sen är det en sak till jag inte vet. Men det tänker jag inte skriva här ännu. Ska prata om det idag med en viss person så får vi se :) Talar nog om senare om ni nu vill veta :D

Puss på er sötnosar !

Sholahopp !

Idag har det faktiskt inte hänt ett sk*it. Sov till typ ett. Sen kikade vi på gårdagens Paradise Hotell eftersom vi missa det igår och sen startade vi en film. Efter filmen lagade jag mat och sen dess har jag spelat WoW xD haha . Kanske börjar bli lite smått nörd igen ;) Någon mer som spelar det? :)

Nästa helg kanske det blir kryssning :D En kompis till mig ska åka och 15 till , finns sex platser kvar så funderar faktiskt på att åka med. Finns det någon som vill med?  21 års gräns !! Helsingfors fre-sön 50kr


En viss person har stängt av mobilen och jag gillar det inte :/   Hatar när folk stänger av sina telefoner , ibland kan det ju faktiskt hända något så man MÅSTE ha tag på personen. Jaja , visar sig sen vad h*n håller på med.


Såhär kan en puss se ut när man är full xD haha


Kvällen

Blev en tripp ut i bilen med Camilla och Ting. Vi hämtade upp Alex och körde honom hem först så han kunde hämta kläder och sedan körde vi honom till gymmet. Sen drog vi till donken och köpte chees burgare och sedan for vi till Bjurhovda , hem till Kim där även Fredde var. Vilket var trevligt. Vi kikade på fotboll och spelade kort. Sen åkte vi flickor till affären sen runt en sväng i Västerås och sedan hem igen xD Har setat och pratat lite med älsklingen och nu tänkte jag krypa ner under täcket och försöka få lite sömn. Har "dåliga" tankar :/  Vissa vet vad jag menar , andra får fråga vad jag menar (om det nu är intressant).

Godnatt från lilla mig ! Puss

AGS

Sitter och kollar på Ana Gina Show . haha xD Eller aa nu har jag pausat för min telefon ringde. Så pratar i den just nu , det var ju Voniz som ringde :D Ovanlig (A) Men det är trevligt :) Ikväll blir det god mat. Kyckling , potatiskroketter och beasås :D MUMMA !!

Störande

Var riktigt skönt att vara ute och gå idag. Var väl bara ute i ungefär 30 min men skönt ändå. Ska börja ut och gå varje dag. För snart ska vi köra igång med GI :) Har väldigt ont i ryggen nu så önskar att älsklingen var här och kunde massera mig . Saknar dig sjukt mycke älskling <3

Stör mig på att swedbank har störningar. Vill åka och handla men går inte just nu eftersom det ej kommer in nå pengar för tillfället. Men får se om det är löst snart och om pengarna rullar in :D

Sol

Ska ut och gå med Mamma , Ting och Saga nu . Det är ju så fint väder och då ska man ut och röra på sig (A)
haha

Kryssningsbilder

Nu är dom här :D 
          

Har fler , men tycker itne ni behöver se precis alla ;)


Idag

Idag komme bilderna från kryssningen att komma upp :D Voniz har hittat sin kamera nu och ska skicka bilderna till mig. Blir snart själv här hemma med Skrutten. Ting och Saga ska till BVC . Ska snart spela på betapet.se med Voniz och Ting sen blir det väl film och kanske lite sömn för mig. Så hoppas ni längtar tills ni får se våra fina "mupp" bilder ;) Haha Puss !

Snurridurri

Hade inte så mycke tid till att skriva mycket igår.  Vaknade vid 12 , tog upp Saga då och mös lite med henne. Sen börjades det tvättas och städas. När vi väl var klara kom Emma och hämtade oss och vi drog in till stan och snurrade runt i bilen. Träffade på Emmas lillasyster mfl. Visade dom ett bra ställe att sladda på :) Sen drog Jag , Ting och Emma ner på stan , hämtade nycklar och sedan åkte vi till Statoil , köpte chips och cola och sen drog vi hem till Lena och kikade på The ring 2 . Men vi såg ej klart hela för alla blev trötta så vi åkte hem och sov. Jag slocknade nästan direkt. Smsade lite med min älskling innan. Nu har jag nyss sett på idol och ätit en macka. Känns som om jag drack alkohol igår också , men det gjorde jag inte :S  Haha , sjukt . Nu ska jag spela alfapet på betapet.se med Ting.   Puss !!

Bakis

Blev att endast vara hos Jenny igår. Vi va ca 10 tjejer och 3 killar xD Haha , grabbarna bjöd på alkohol. Dvs att dom åkte och köpte 4 plattor öl och 2 liter sprit. Bara för att dom inte ville att vi skulle dra ut på krogen xD Haha. Men jag och Ting åkte iaf hem vid 01.00 eller vad klockan nu var. Vi pallade inte vara kvar för jag spydde (Hade ätit endast 1 stekt korv igår ) , Markus hämtade oss och när vi klev ur bilen och skulle gå in i våran port så började vi båda spy xD Haha . Åt en toast när vi väl kom upp och sedan slockna jag xD Idag mår man som man förtjänar. Bilder kommer nog sen. Väntar fortfarande på att få bilderna från kryssningen, Voniz är lite seg på att leta fram kameran xD haha

Snart dags att börja tvätta och städa. Kul att göra det när man är bakis , men det funkar nog. Sen ska jag hinna med att kolla på idol också.

Puss !


Hejsan

Sitter med Saga i mitt knä just nu. Ska väl snart ta och duscha sedan troligtvis börja fixa till mig. Blir kanske party ikväll. Förkrök hos Jenny och sedan vidare till Konrad. Det gillas ! :D Får hoppas på att Ting får in pengar idag bara och att mamma vill vara barnvakt ikväll.  Missar iof idol då , men det går ju att se på internet eller så får man se reprisen på tv på söndag.

:)

Är med och tävlar på http://sparamera.blogg.se/ . Man kan vinna en invite till bloggsvar.se .
Vore ju underbart för mig :D Hoppas på vinst och håll tummarna ni med :D Tihi :D

Kväll

Har nyss ätit lite mat , blev bara korv och spagetti idag xD Haha. Ska väl snart lägga mig i sängen och se film med Ting . Men känner mig inte så trött så kanske onödigt att lägga sig i sängen med datorn då. Jag vet inte. Aja , får iaf se när man lägger sig i sängen och ser på filmen. Blir iaf Hole in one vi ska glo på. Hoppas den är bra :) Någon som sätt den och kan tala om om den var bra eller dålig ? :)

Har 3 favorit bloggar , som jag följer dagligen. Eller aa , har 4 men en av dom följer jag för hela hon är fejk , kul att se om hon fejkar till sig ännu mer i livet.  Ni förstår nog att jag pratar om just Kissie.  Men jag älskar att läsa Paows , Hugos och Gynnings blogg.   Vill faktiskt också bli storbloggare. Men får se om man någon gång lyckas xD haha

Neh natti natti ifl vi ej hörs mer idag. Puss !

Bjuder på en gammal bild på Fredde (Inte min pojkvän ) , Emil och jag. Minnen för livet från dessa tider <3


SD3D

Har nyss sätt på Street dance 3D . Den va riktigt bra faktiskt. Tycker att ni alla ska ta och se den :)
Saga kryper omkring i soffan , Ting sitter och småbusar med henne och Skrutten springer runt i lägenheten och kikar. Diskade innan filmen och fixade lite toast. Passar på att äta lite "onyttigt" nu innan det är dags att bli nyttig och köra med GI. Det kommer bli fin fint :D Ska snart ta och prata lite med älsklingen också , massa mys :D
Skriver senare :D puss !

Avundsjuka

Det finns då väldigt många små avundsjuka fjortisar. Som verkligen vill förstöra något bra. Dom har försökt i 2 månader , men ännu inte lyckats. Och dom kommer inte lyckas heller. Jag vet sanningen , nu vet jag den , nu har vi verkligen snackat ut om allt , berättat om våra tidigare liv osv. Så nu känns allt verkligen bra. Hoppas våra planer slår in också. Men snart kanske vissa av dom gör det :) Och det ska bli underbart :D Han va så generös idag och ville bjuda på mat , men jag tacka nej :O Elakt kanske? Men jag var faktiskt inge hungrig :/  Men han beställde man och jag åt faktiskt upp hans sallad trots allt xD Sallad ska jag faktiskt börja äta mycke utav , ska börja ut och gå/springa , kanske börja gymma och simma :)  Så ska jag och Ting börja med GI också :D Funkade ju fin fint för mig förra sommaren då jag var tillsammans med Adam.  Nyttig mat+massa motion+massa sex med min älskling (A). Då kanske jag snart är helt nöjd med mig själv . Dock tycker jag inte att det är så mkt fel på mitt utseende nu heller. Men ja , jag vill förlora några kilon , kanske bygga lite mer muskler. Har pratat mycket om just min kropp med Fredrik men han säger att han älskar mig precis som jag är :D   På tal om honom. Haha . Hans personal är så söta :D Dom säger att det verkligen syns att vi är kära och att dom blir glada av det :D Dom verkar iaf gilla mig vilket är bra .

Funderar på att ta och lira lite WoW nu xD haha Puss på er ! :D

Syns det att det är jag ? Gammal bild som satan xD


Just the way you are

Tycker att alla tjejer och killar som mår dåligt över sig själv ska lyssna på denna låt och tänka att någon gjort den till just dig.

....

Nu såg jag att den falska hemsidan om mig är borta. Vilket är bra tycker jag. Vet ej om det är h*n som gjorde den som tagit bort den eller polisen. Polisen såg den iaf så får se om det blir något eller om det läggs ner. För mig spelar det ingen roll vad som händer. Jag tog dock illa upp när jag såg den eftersom jag verkligen inte säljer mig själv.

Inatt var jag och Fredde ute och hade snöbollskrig xD Haha . Det va faktiskt helt underbart. Nu vet jag att han är en kille jag kan ha riktigt riktigt kul med. Vi har pratat om att vi ska åka bort också. Får se om det blir utomlands eller någonstans i Sverige vi åker. Men ska bli skönt att få komma bort lite :D  Vi har iaf 2 ställen här i Sverige som vi ska åka till. Ena är till Karlskoga och det andra stället vill jag inte tala om just nu. Väntar fortfarande på att Voniz ska skicka bilderna från kryssningen så ni får se dom :D  Vi tog en hel del "muppiga" bilder xD Haha .

Jag älskar dig Fredrik , du betyder allt för mig ! Glad att vi pratat ut om allt <3

Godmorgon

Jag har blivit smått dålig på att skriva här. Men är ju med min älskling så blir så mycket mys som möjligt , även en hel del snack och tårar. Finns ju faktiskt en del folk som verkligen vill förstöra mellan oss. En av dom gick för långt och hon kommer nog få ångra det. Pratade lite med polisen igår . H*n jag pratade med skulle prata med sina kollegor om just den anmälan jag ska göra/har gjort och sedan höra av sig till mig igen och se vad som sker då :)  Nu ska jag snart ta och gå in till älsklingen som ligger så sött i sängen och sover. Puss!


Hemma

Kryssningen var helt okej faktiskt , men den kunde varit roligare. Älsklingen följde med mig hem och ska stanna här några dagar. I onsdags när vi kom hem var jag så trött så jag ej orkade blogga och igår vart det massa mys med Fredrik , hjälpa mamma med flytten och sedan Paranormal activity 2 med massa mys :D
Bilder från kryssningen kommer nog upp senare ikväll eller imorgon.

Just ja , en FALSK liten fjortisemobrud har gjort en falsk sida om mig och försöker lura Fredde att det är jag. http://www.123minsida.se/ulleh/41553678 , där är den . Kom ihåg att den är FALSK ! Varför skulle jag sälja sex när jag får massa gratis av min pojkvän? Dessutom gjordes den igår , då Fredrik satt vid min dator , hur ska jag då kunna gjort den?  Ska ta och prata med en viss person och då blir det synd om lillflickan . Puss !


Tisdag=PARTY!!

Nu bär det snart av in till stan :D  Träffa Vonis , äta kinamat och sedan vänta på att A dyker upp :D
Sen när h*n kommit så åker vi till båtterminalen , tar någon öl eller så , checkar in och sedan väntar på ombordstigningen. Vi hörs säkert imorgon när vi kommit tillbaka till Stockholm . Puss !


Kvällen

Jag och Vonis tog tåget in till stan runt 19.30  , mötte upp älsklingen och sedan väntade vi på att Jonas skulle komma. Då skiljdes vi åt och jag och baby åkte hem till honom. Det är där jag sitter just nu. Vi har snackat lite grann och haft det mysigt ;)  Nu ska vi väl snart glo på film osv :D Sen sussa. Så jag säger god natt nu och skriver imorgon innan vi åker :D 
 
Sov gott ! :D Pussisar


Svar på frågestunden

Frågor från C A R O L I N E ? :
- hur träffades du och din pojkvän? - Vi träffades först på en internetsida. Sen samma dag kom han till mig xD
Allt gick väldigt fort. Men det känns bra :D
- om du hade en sista önskan här i livet, vad skulle du då välja att få göra? - HOPPA FALLSKÄRM !!
- när fyller du år? och hur mycket blir du då? - Jag fyller år den 28e maj och blir då 23 år gammal :)

Saknar dig med pluttan <3

Från Anonym
Hur kan du veta så fort att du älskar en kille? - Det känner man. Jag får rätt lätt intresse för någon och håller
mig till honom. Jag saknar honom varje sekund utan honom , även om han så bara går på toa.
Hur starkt är det ordet för dig igentligen? - Älskar? Det är väldigt starkt. Inte alla som får höra det och man
ska ta vara på det ordet.
Hur många killar har du haft dom senaste 3 åren? :) - Jag har faktiskt bara haft 3 killar dom senaste 3 åren.
Jag har varit väldigt rädd för att inleda ett förhållande så har tagit det lugnt på den fronten.


Från Jennifer
om du fick en miljon vad skulle du köpa? - Skulle betala alla skulder , ta körkort , köpa bil och hus. Och sedan
bjuda mina vänner på en hejdundrandes fest ;)
vad är det bästa med dig? - Hmm att jag är trogen och ärlig kan jag tro. Och att jag har sjuk/snuskig humor xD
kan du beskriva ordet kärlek ? - Kärlek för mig är pirr i magen när man ser/tänker på personen , hör dens röst.
Man kan helt enkelt inte klara sig utan kärlek. Kärlek kan man få från alla håll och kanter.
vad går först kärlek eller vänner? - VÄNNER !! Den frågan är väldigt enkel. Kärleken kommer och går men vännerna
består !


Hoj !

Svaren på frågorna jag fått läggs upp här på bloggen runt 15.00 .
Just nu sitter jag och lyssnar på musik med min kära vän Vonis :) Blir att duscha och raka sig osv snart. Haha , nu vet ni det ;)   Sen ikväll tar vi pendeltåget in till stan och möter upp Jonas och Fredde , sedan åker jag och sedan åker jag och Fredde hem till honom , vi ska snacka och sen blir det nog massa , massa mys på det :D   Och Vonis följer med Jonas hem.  Sen imorgon så åker jag och Fredde in till stan och möter upp Vonis och A och så går vi och äter och sedan åker till båtterminalen och sätter oss där och väntar på att få kliva ombord. Jag hoppas verkligen på att jag inte ser en viss person ombord för då får ni kanske inte se mycke mer av mig , för då hamnar jag troligtvis bakom stängsel.  Men vi får hoppas på att det inte sker :) Fredde sa iaf att han finns där för mig. Han förstår mig nog. Varför jag känner som jag gör för just denna personen. Nämner inga namn , det blir bäst så. Personen vet nog själv inte att det är just denne jag pratar om. Hmm vem kan det vara? Kille eller tjej?

Nu blire att tagga till lite såhär en dag i förväg. PUSS !!

ps / Jag älskar dig Fredrik <3 / ds


Bild på mig och min kära vän :D BIG LOVE <3


RSS 2.0