Helgen

Fredag: Gick upp kvart i sju . Väckte Ting . Fixade till håret lite sen vid kvart över åtta drog vi till bussen. Åkte ner till centralen och hoppade på buss nr 888 mot Stockholm . Den gick 08.55. Var framme i Sthlm 10.25 , gick och köpte dygnskort sen till donken och köpte 2 cheesburgare. Sen gick vi till pendeltåget och åkte till Upplands Väsby. Gick till centrum där och träffade Vonis, Natta , Jonte och Chrille   :D  . Vi gick till hm och sen gick jag och Ting in på systemet och handlade lite till förkrökandet. Gick till Vonis och fixade oss och drack lite. Sen vid fyra drog vi in till stan igen och mötte Jenny och Vicki :D   Vi gick till Fridays för att äta och ta nån drink där  men det var fullsatt så vi köpte mat i grillen breve xD haha . Gott var det iaf :D Sen tog vi tunnelbanan on till stationen och låste in våra grejer och sen åkte vi till Medborgarplatsen. Drog till 360. Helt okej ställe. Var en kul kväll till en början. Sen gick det lite snett :/ . Sov iaf kvar hos Vonis medans dom andra fick skjuts hem.



Lördag: Vaknade av att Jonte stormade in i rummet. haha . Jag och Vonis satte oss och kollade på fim sen drog vi te burger king och åt . Typisk bakfylle mat , och vi älskar´t ! :D   Jonte kom dit , vi gick och satte oss på en kulle . Sen skulle Jonte spela brännboll med grannarna så vi följde med och kollade. Men sen tröttnade vi och gick och satte oss på en gräsplätt . Satt där ett litet tag sen skulle vi sätta oss på en sten i solen men där var det fullt med myror så vi satte oss vid skolan ist. Sen gick vi tillbaka men då var dom borta. Så vi gick till macken och handlade lite och sen hem till henne. Kollade när mitt tåg hem gick . Åkte in till stan , köpte biljett , köpte cheesburgare och satte mig ute på perrongen och åt. Kom en karl , han var väl i 30års åldern och satte sig bredvid mig. Pratade lite med mig och sen sa han att han ville sova lite och frågade om jag kunde säga till när tåget kom. Ok sa jag. Han la sig ner och hade min påse som kudde. Helt plötsligt börjar han smeka mig på magen . Jag puttar bort hans hand . Han lägger tillbaka den och börjar igen. Då puttar jag bort den igen och säger: Kan du sluta?   Han slutar , men efter ca en minut börjar han smeka mig lite längre ner. Då kastar jag bort handen och nästan skriker: Lägg av vafan !!
Sen om tåget och jag såg till att inte sitta där han satt. Satte mig längst fram i tåget i en kupe för 9 personer . Den blev ganska snabbt fullsatt , vilket jag tyckte var bra :) . Väl hemma i Västerås så mötte Vicki mig på stationen eftersom han också skulle av där. Han erbjöd sig även att betala taxi åt mig hem från stationen. Men aldrig i livet ! Var väl hemma runt halv 12. Satt vid datan lite och spelade. Sen slockna jag xD haha

Söndag: Vaknade för en timme sen typ. Funderade på å dra till marknaden och kika men nee . Ska dra till affären och köpa god mat ist :) tihi !

Puss på er , för nu orkar jag ej skriva mer ;)

Måndag&Tisdag

Måndag: Drog hem till Elin och drack lite. Var bar hon , jag och Möller där men kul hade vi ändå :) Lirade lite spel å så. Blev väl inte direkt jätte full men påverkad blev jag. Gick hem nångång mellan 02.00-03.00. Plockade tydligen med 2 tulpaner hem då :O haha  jaja . Satt vid datan lite och sen slockna jag xD

Tisdag: Vaknade runt 15.00 tror jag. Satt lite vid datan , åt lite och sen gick jag och Vicki upp till minuten för hon skulle hämta ut pengar och sen köpa cigg. När vi kom hem tog jag lite mer mat och sen kollade jag på This is England :D Kom nyss hem från affären , blev så sugen på popcorn xD haha . Ska snart ta och poppa lite och sen kika på film. Tror det blir Hata Göteborg igen . Älskar verkligen den filmen :D Så grymt bra .  
Har ont i huvudet också :/  men tog nyss en alvedon så får se om det går över. Imorgon blir det nog att träffa Ting . Skulle träffat henne idag men hon skulle höra av sig runt 17.00 men har ej gort det :(  . Trist tycker jag.
 
Aja , nu ska jag göra nå vettigt ^^, haha
Kyss och smek ;) / Ulleh

Kärlek <3


Fredag , lördag och söndag.

  • Fredag: Ja då gjorde jag absolut inte mycket. Satt lite vid datorn , gick till affären och handlade lite och hämtade ut ett paket. Var mina töjjningar som kom och min kära katalog fullt med piercingar mm . Jag gillart :) ! Såg på talang 2009. Sen satte jag mig lite vid datan och kollade film å så. Somnade inte förrns runt 06.00 på lördagens morgon :/ .


    • Lördag: Först och främst vill jag börja med att gratta Norge . Ni förtjänade faktiskt att vinna. Låter var ur gullig och du med Alexander ;)      

    Ja , vaknade iaf runt 15.00 . . Gick upp och åt lite direkt för var hungrig faktiskt . Otroligt att jag kunde äta direkt när jag vaknat :O Lillesyrran kom hem ca 30 min senare. Hon har varit i Karlskoga hos våran storesyster Cissi och hennes karl och barnen :)  Hon va väl där i ca 2 veckor.  Satt lite vid datan och pratade med folk sen gick jag och Vicki till affären och köpte lite onyttigt inför kvällen . kl 21.00 satte jag mig framför och slog på kanal ett och Esc 09 började :D . Det slutade 00.15 . Då satte jag mig lite vid datorn och sen la jag mig och sov xD


    • Söndag: Blev väckt av att Vick ringde mig kl 12.00. Tänkte att då kan jag lika gärna gå upp , kanske jag kan somna tidigare ikväll och försöka vända tillbaka dygnet lite. Väntar på att reprisen på talang 2009 ska sluta så jag kan åka ner till 55an och möta Vicki och så ska vi köpa ost&skink-rulle. MUMS !!! ;) haha . Sen blir det nog hem och kolla på film. Kl: 18.00 är det iaf Event i spelet jag spelar. Ska bli kul :D . Kunde ju ej vara med på förra för hann ej komma hem från Stockholm innan .



     

    Neh nu ska jag göra annat. Börjar få "skrivkramp" . Haha nerrå men orkar ej sitta här mer så skriver mer senare eller imorgon. Ha d fint nu e det underbara vädret :D Pussar&kramar från mig till er<3



 


Torsdag

  • Grattis Veronica på 18 års dagen ! :D


    Ja Veronica aka Vonis fyller ju 18 idag :) Äntligen xD haha
    Sitter hemma hos mig med Ting :) Vi väntar på att hennes pengar ska komma in vilket dom aldrig vill göra =/  Men hoppas dom kommer in snart så vi kan gå och köpa våran kära mat xD Sen blir det väl att kolla film och så. Och kl 21.00 blir det att se på Esc09 Semifinal 2 . Hoppas det e nå bra med nu med. Semifinal 1 , där var det några bra låtar . Islands och Finlands bidrag var riktigt bra . Men Islands var självklart bäst :) Neh nu ska jag kika om pengarna kommit och sånt så skriver mer senare eller imorgon.

    Puss och kram / UllehBulle ;)

Tisdag

  • Idag har jag umgåtts med Ting. Hon sov här från igår =)
    Vi har kikat på film å så . Bara tagit det lugnt helt enkelt. 
    Var nyss och köpte dipp för ska sätta mig framför tvn om ett tag .
     Blir att kika lite på mtv tror jag och sen blir det att se på esc09 semifinalen.
    Bryr mig faktiskt inte om om sverige går vidare eller inte.
    Gillar verkligen inte låten för fem öre.
    Imorgon kommer Ting tillbaka hit tror jag och sover här =)

    Neh nu ska jag fixa ordning dippen :D Ha d bra nu !

    XOXO / Ulleh

Hejsan ! =)

Ja nu var det ju ett jekla bra tag sen man skrev nå här. Glömmer ju bort hela tiden :/  Får ta och ändra denna te förstasida så jag kommer ihåg att skriva :D  Sitter och lyssnar på musik just nu. Pratar med några på msn och så. Tidigare idag var jag på stan med Ting :) Hon fixade lite grejer och sen åt jag och sen lirade vi lite bingo. Ingen tur hade vi xD haha Bättre lycka nästa gång säg :) jaja . haha . Längtar iaf jävligt mycket till den 29e maj. Då jag och ett gäng till drar ut på krogen i Stockholm :D Det ska bli sjukt himla kul faktiskt .

Ha d gött  !

XOXO / Ulleh

RSS 2.0