Carolina Gynning

Okej , tänke att jag faktiskt skulle ta å skriva lite om självaste Carolina Gynning idag .
Hon är enligt mig en av världens vackraste kvinnor. Och hon verkar vara så jävla härlig. 
Carolina föddes i Helsingborg den 6 oktober 1978 och levde sina första år i Höganäs, men växte sedan upp med sin familj i Falsterbo. Carolina har berättat att hon var blyg som liten men förändrades över en natt till en vild tjej. Hon gick estetiska programmet med inriktning bild & form på gymnasiet Spyken i Lund, och vid sidan om gymnasiet gjorde hon diverse modelljobb i Sverige.
Hon är dotter till konstnären Agneta Gynning som hon delar sin passion för att måla med.
Carolina är en svensk glamourmodell, programledare, bloggare, sångerska, skådespelerska, dokusåpadeltagare och konstnär.
I januari 2007 gick Gynning ut med ett löfte om att byta ut och sälja sina silikonimplantat, då hon inte längre ansåg sig trivas i dubbel D-kupa utan istället önskade gå ner till mindre implantat och kupstorlek C. Hon har också i en intervju sagt "Jag ville skapa en tjej som kunde tillfredsställa män och vara sexig, det är så fel. Jag trodde att min självbild skulle bli bättre, men den blev ännu sämre".I början av februari 2007 opererades implantaten ut, vilket förevigades av fotografen Elisabeth Ohlson Wallin. Implantaten lades i en plexiglaskista och såldes därefter på auktionssajten eBay. Intäkten skänktes till välgörande ändamål. När Gynning var med i programmet Roomservice, hade hon en vecka tidigare tagit ut implantaten.

Här hittar ni hennes blogg http://gynning.net/ 


Så vacker !


                                                                                                                                                        //Ulleh

Help me win !

RÖSTA !!! Tack på förhand :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Tankar..

Ibland får jag vissa känslor , vissa tankar  , som verkligen stör mig. Dom gör mig ledsen , vet inte riktigt vad jag ska ta mig till just då.  När jag brukar få en känsla av att något är si eller så eller att det kommer ske så brukar det vara rätt. Så jag är jävligt rädd just nu, jag vill inte att det ska vara så denna gång !  Kanske inte visar det men nu vet du som läser detta iaf det.

Nu till något annat. Vad har jag gjort denna helg? Hmm inte ett piss typ xD Setat å spelat å kollat film hos älsklingen.   American virgin , den rekomenderar jag att ni alla ser :D AS BRA xD haha.
Skulle åkt hem igår men det gick ju inte ... :@  Mer behöver jag ej säga om det.
Ska snart se på körslaget på nätet sen spela eller se någon film eller något. Vet ej vad som sker idag. När man är här vet man aldrig vad Kim planerar i förväg typ , det dyker upp i sista sekund (A)

neh nu ska jag kika på körslaget så jag har det gjort.

Hejjpa !

RSS 2.0